Asztaltenisz

2021.01.11. 19:47

Sima celli győzelem

Magabiztos győzelemmel kezdte az évet a CVSE II. NB I-es asztalitenisz-csapata.

Pum András

Cvse aszatlitenisz, 20200918, ut, Celldömölk, Vas Népe / Unger Tamás Iván Csaba, Kriston Dániel, David Serdaroglu, Fazekas Péter, Klampár Tibor

Fotó: Unger Tamás

BVSC-Zugló I.–Celldömölki VSE-Swietelsky Future FM II. 2-12. – Budapest, NB I-es férfi-asztaliteniszmérkőzés. Páros: Krebs, Fehér–Nyírő, Iván Cs. 1:3, Szvitacs, Kárpáti– Baranyai, Iván B. 2:3 (0-2). Egyéni, 1. forduló: Szvitacs–Nyírő 0:3, Krebs– Iván Cs. 0:3, Fehér–Baranyai 0:3, Kárpáti–Iván B. 2:3 (0-6). 2. forduló: Szvitacs– Iván Cs. 1:3, Krebs–Baranyai 2:3, Fehér–Iván B. 1:3, Kárpáti– Nyírő 3:1 (1-9). 3. forduló: Szvitacs–Baranyai 1:3, Krebs–Iván B. 2:3, Fehér– Nyírő 3:1, Kárpáti–Iván Cs. 1:3 (2-12). A hazaiak három paralimpiai válogatottja közül csak Szvitacs Alexa állhatott asztalhoz. Jól kezdtek a celliek, mindkét párost megnyerték, a Nyírő József–Iván Csaba kettős simán, az Iván Bertold–Baranyai Domonkos duó döntő szettes meccsen. Az első egyéni forduló összes meccsén is a vasiak győztek. A második körben Iván Cs. és Nyírő is magabiztosan nyert – 8-0-ra vezettek a celldömölkiek, már eldőlt a találkozó. A hazaiak csak 0-9 után szerezték meg első győzelmüket. Az utolsó körben csupán azt sajnálhatták a vasiak, hogy a zárómeccsen Nyírő kikapott. Mindkét együttesen látszott a hosszú kihagyás, a celliek kiegyensúlyozottabb, jobb teljesítményt nyújtottak. Győzött: Fehér 1, Kárpáti 1, illetve Iván Cs. 3, Baranyai 3, Iván B. 3, Nyírő 1, Nyírő–Iván Cs., Baranyai–Iván B.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában