lemondott a tréner

2021.02.03. 21:29

Röplabda: vereség után edzőváltás a SZoESE-nél

Nagyon szoros meccset vívott a Szombathelyi Egyetemi SE NB II-es férfi-röplabdacsapata a ZTE-vel, de ezt a csatát is elbukta. A mérkőzés után lemondott a csapat edzője, Bodovics Árpád.

Horváth Erika

A mérkőzés után Bodovics Árpád lemondott

Fotó: Unger Tamás

Szombathelyi Egyetemi SE–ZTE RK 1:3 (–21, –24, 22, –24). – Szombathely, zárt kapuk mögött, NB II-es férfi-röplabdamérkőzés, vezette: Barabás B., Őri A.

SZoESE: Kiss G., ifj. Bodovics, Konetsny, Pék, Szalai K., Ujvári. Csere: Kudron (liberó), Gőczi R., Marsai, Keszthelyi, Koller. Edző: Bodovics Árpád.

A SZoESE csapatának a bajnoki szünetig lejátszott hét mérkőzéséből kettő maradt érvényben – miután az extraligás és NB I-es klubok U21-es gárdái a szövetség elnökségének döntése értelmében a járványhelyzet miatt itt már nem folytathatták a pontvadászatot. A nyugati csoportnak csupán három tagja maradt; a szombathelyiek a győri Széchenyitől 3:0-ra, a ZTE-től 3:1-re kaptak ki idegenben.

Az ­egerszegiek elleni hazai visszavágón a győzelem reményében léptek pályára a vasiak, akiknek soraiban újra ott volt Ujvári Tamás és Pék Marcell, valamint a rutinos feladó, Marsai Richárd is rendelkezésre állt. Nüansznyi különbségek döntöttek mind a négy játszmában, összességében csupán öt pont volt a két csapat között a differencia – ám ezúttal is a zalaiak győztek. Bodovics Árpád hozzáállásbeli hiányosságot érzett a csapatánál – és a mérkőzés után lemondott. Közel két és fél év után váltak el az edző és a SZoESE útjai.

Ezen a héten játékos-edzőként már Gőczi Roland irányítja a SZoESE férficsapatát. Az alapszakaszból még egy mérkőzés van hátra – a Győr elleni hazai bajnoki február 9-én.

Kiemelt képünkön: A mérkőzés után Bodovics Árpád lemondott

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában