Tornászok

2021.03.12. 19:00

SZoESE-csapatbronz a vidékbajnokságon

Bronzérmet szerzett a II. osztályú vidékbajnokságon a SZoESE női tornászcsapata.

Horváth Erika

Fotó: SZoESe

Népes mezőny, hat női csapat vett részt a II. osztályú vidékbajnokságon, köztük a Szombathelyi Egyetemi SE együttese. Sárai Gabriella tanítványai – Papp Katalin, Giricz Eszter, Gémesi Vivien, Lehota Szimonetta, Szenner Szabina – felkapaszkodtak a dobogóra, a DEAC A (124,250 pont) csapata és a Győri AC (123,250) mögött a harmadik helyet szerezték meg 112,750 ponttal. Az egyéni összetett versenyben 27-en léptek a szerekhez. Itt is debreceni győzelem született, Lajtai Tímeáé (42,30) lett az aranyérem. A SZoESE versenyzői közül Szenner Szabina és Lehota Szimonetta szerepelt a legjobban, holtversenyben nyolcadikként zártak 37,80-37,80 ponttal. A szerenkénti versenyben Lehota Szimonetta 9,20 ponttal felemás korláton bronzérmet szerzett.

Kiemelt képünkön: Balról Giricz Eszter, Szenner Szabina, Lehota Szimonetta, Sárai Gabriella edző, Gémesi Vivi, Papp Kata, Tasnádi Renáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában