Amerikaifutball

2021.04.16. 18:55

Hazai pályán javítana az NBA Crushers

A divízió I-es amerikaifutball-bajnokság második fordulójában az NBA-Crushers az Eger Heroes gárdáját fogadja szombaton 15 órakor a Városligeti-pályán – zárt kapuk mögött.

Tóth Gábor

Crushers-Szekszárd amerikaifoci döntõ UT Májer László, Horváth Balázs, Rózsás Joel

Fotó: Unger Tamás

A tavalyi ezüstérmes Crushers vereséggel kezdte a szezont, 6-19-re kapott ki a Budapest Titans vendégeként. Az Eger Heroes viszont szezonbeli első meccsére készül.

– Új időszakot élünk, rendezni kell a sorainkat, ugyanis Trevin Howard két év után távozott a csapatunktól – jelezte Májer László, az NBA Crushers elnöke, játékosa. – Trewin nagyszerű játékos volt, nem véletlenül választották tavaly az év legjobbjának. A távozása komoly érvágás, főleg támadásban érezzük a hiányát. Ráadásul a szokásos éves lemorzsolódás következtében több olyan játékost is elvesztettünk – főleg a támadó szekcióból –, akik korábban fontos szerepet töltöttek be a csapatban. Csak csapatszinten, szervezett játékkal tudjuk őket pótolni. Igyekeztünk tanulni az első mérkőzésen elkövetett hibáinkból, szeretnénk javítani, szeretnénk legyőzni az Egert. Igaz, ellenfelünk elég komoly erőt képvisel, éppen ezért roppant nehéz mérkőzésre számítok. Ráadásul Rozmann Gábor személyében egy kulcsemberre nem számíthatunk a védelemben. Felkészülten, motiváltan várjuk az összecsapást. Mivel idén is komoly célokat tűztünk ki magunk elé, nem hibázhatunk. Azt pedig nagyon sajnáljuk, hogy a szurkolóink nem lehetnek ott a mérkőzésen, fájó lesz a hiányuk – ezzel a problémával is meg kell majd küzdenünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában