Torna

2021.04.14. 19:16

Második helyen a SzoSI serdülőcsapata

Kiválóan szerepelt, második lett a serdülő leány I. osztályú tornacsapatbajnokság első fordulójában a Szombathelyi Sportiskola együttese.

Horváth Erika

Torna,Kovács Regina, Rajnai Regina, Molnár Georgina, Kocsis Kora, Barcsánics Viola, 20210414, ut, Szombathely, Vas Népe /Unger Tamás

Fotó: Unger Tamás

Két utánpótlás-korosztály találkozott a tornacsarnokban az elmúlt szombaton a serdülő, illetve a gyermek korcsoport csapatbajnokságának első fordulójában, a fiatalabbak kezdő és haladó kategóriában versenyezhettek. A Szombathelyi Sportiskola a serdülőknél indított csapatot.

A négy fordulóból álló versenysorozat két tavaszi és két őszi versenyből áll – tavaszszal előírt, ősszel szabadon választott gyakorlatokat kell bemutatni. A szombathelyiek nagyszerűen szerepeltek, a kilenc csapat között a 151,30 pontot gyűjtő Dunaújvárosi KSE mögött 149,80-dal a második helyet érdemelték ki. A sportiskolások eredményességét segítette, hogy ki tudták használni a maximális, ötfős létszámot, így esetleges rontások esetén is jó esélyük maradt, hiszen szerenként a legjobb három pontszám számított be a csapateredménybe. Ugráson a legjobbnak bizonyultak a szombathelyiek, felemás korláton a második legnagyobb pontszám lett az övék. Gerendán a harmadik, talajon pedig a hatodik legjobb eredményt érte el a Kocsis Kora, Barcsánics Viola, Kovács Regina, Molnár Georgina és Rajnai Regina összetételű együttes. A lányok edzője Csillag Tünde és Hüll Tamás.

A következő fordulót május 1-jén rendezik, ahol megpróbál az élre törni a SzoSI csapata.

Kiemelt képünkön: A Szombathelyi Sportiskola csapata (balról): Kovács Regina, Rajnai Regina, Molnár Georgina, Kocsis Kora, Barcsánics Viola

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában