Eredmények

2021.05.25. 13:45

Foci szombaton, hétfőn – A Sárvár FC lett az idei bajnok a megyei I. osztályban

Erős hosszú hétvégét vezényelt elő a versenybizottság a megyei I. osztályú labdarúgócsapatoknak: szombaton és hétfőn is pályára kellett lépniük.

Tóth Judit, Pum András

20210523 Körmend-Rum foci, Szendi Péter, Vas Népe

Fotó: Szendi Péter

32. forduló

Celldömölki VSE-Vulkán Fürdő–Szentgotthárdi VSE 3-1 (1-0). Celldömölk, 150 néző, vezette: Szabó III. Z.

CVSE: Osvald – Marsai, Galovich, Enyingi, Göntér, Szuh, Tóth L. (Manganelli), Dobson, Gorácz (Döbrente), Keszei (Kocsis), Kovács A. Edző: Kelemen Kornél.

Szentgotthárd: Kapui (Gaál) – Polly, Báger, Gerebics, Osvald, Dancsecz (Nyári), Majczán (Latyák), Gécsek, Korpics, Sulics (Papp V.), Gyécsek (Andrejek). Edző: Crnko Bogdan.

Gólszerzők: Kovács A. (2), Manganelli, ill. Latyák.

Mindkét csapat taktikusan és fegyelmezetten játszott. Eleinte a mezőnyjáték dominált, aztán a hazaiak első helyzetüket gólra váltották. A második félidőben rákapcsolt a vendég, de a celliek kontrollálták a játékot és gyors ellentámadásokból újabb gólokat szereztek – a Gotthárd csak a szépítésig jutott. A Cell a szezon legjobb játékát nyújtotta.

Kőszegi Lóránt FC–Vép VSE 4-4 (2-0). Kőszeg, 100 néző, v.: Horváth P.

Kőszeg: Németh M. – Rákhely, Lintner, Gugcsó (Őri), Prán D. (Németh O.), Csák, Prán A., Réti (Kelemen), Rómer, Fehér D., Szolyák. Edző: Fehér András.

Vép: Bezdi B. – Kovács D. (Wágner), Szalai R., Bezdi Sz., Beke (Görög), Nagy T., Varga B. (Illés), Takács Á. (Varga O.), Balikó D., Takács M., Balikó M. Edző: Török Richárd.

Gólszerzők: Rómer, Szolyák, Réti, Bezdi Sz. (öngól), ill. Bezdi Sz. (2), Takács M., Szalai R.

Kiválóan előkészített pálya fogadta a csapatokat. A mérkőzésen szinte végig a kőszegi csapat dominált, de a 86. perctől felpörgött a Vép és néhány perc alatt egálra mentette a találkozót – négygólos hátrányból.

Király SE–Répcelaki SE 1-1 (0-0). Szombathely-Újperint, 80 néző, v.: Bíró O.

Király: Király – SZALAY, Marton, Subicz, Tamás (Kudron), Fábián (Hegedűs), Devecseri (Lakosi), Kovács Zs. (Kalmár), Kondákor (Reseterits), Halmosi, NÉMETH D. Edző: Hegyi László.

Répcelak: Tóth J. – Tóth Do., DE PAULA, TOKAJI, Tóth Dá. (Tamási), Ódor B., Prystupa, Ódor G., Horváth T., Rácz, Havasi. Edző: Balassa Péter.

Gólszerzők: Halmosi, ill. De Paula A.

Mindkét csapat előtt sok lehetőség adódott, végig nyílt volt a mérkőzést. A Király talán egy hajszálnyival közelebb állt a győzelemhez, de a végére maradt a pontosztozkodás.

Rábapatyi KSK–Sárvár FC 0-4 (0-2). Rábapaty, 100 néző, v.: Vass I.

Rábapaty: Király – Fehér E., Piros D. (Fehér K.), Gosztolya, Szabó A. (Kovács Ti.), Csupor, Nardai (Dugovics), Kovács Ta., Balhási, Németh G. (Vadász), Könczöl (Piros P.). Edző: Enzsöl Gábor.

Sárvár: Viganó – Nagy D. (Harkai), Potyi, Tóth M. (Kovács Bá.), Fider, Pap (Horváth K.), CSÁKVÁRI, Horváth A., Szabó B., Kovács Be., Marsai (Joó). Edző: Haraszti Zsolt.

Gólszerzők: Csákvári (2), Fider, Kovács Be.

Két jó formában lévő csapat találkozott. A vendég korán, már az 5. percben vezetést szerzett szabadrúgásból. Ezután a mezőnyjáték dominált, majd a félidő hajrájában egy 11-essel tovább növelte előnyét a Sárvár. A második félidőben sem állt le a vendég, még kétszer vette be a rábapatyi kaput. A vendégek győzelmével eldőlt az aranyérem sorsa: a Sárvár lett az idei bajnok!

Büki TK–Lorry GM Kft. Szarvaskend 1-0 (0-0). Bük, 80 néző, v.: Mónos J.

Bük: Kamondi – Stieber (Wágner), Németh T., Kovács Z., Orbán (Komjáthy), Csonka, Schimmer, Horváth Á., Plenár (Tóth K.), Czingráber (Kovács R.), Tar. Edző: Marton Róbert.

Szarvaskend: Gáspár – Velekei, DOBOS N., Csillag, Németh T., Kovács K. (Nagy Á.), Orsós (Németh F.), Somogyi (Pintér), DOBOS J., KOPFER, Wolf (Tóth K.). Edző: Vaspöri Zoltán.

Gólszerző: Kovács Z.

Kiállítva: Kovács Z. (72., Bük).

A vendégek az évszázad gólhelyzetét puskázták el az első félidőben. Ezután erőre kapott a hazai alakulat. A szünet után egy lefordulást követően vezetést is szerzett. A házigazdának ezután is volt helyzete, de mind kihagyta. A vendégek – akiket sok szurkolójuk elkísért – szívós és fegyelmezett játékkal megnehezítették a Bük dolgát. A Szarvaskend ezen a meccsen mutatott játéka alapján nem lenne hátul a tabellán.

Körmendi FC–Rum KSC 4-1 (1-0). Körmend, 100 néző, v.: Bedi T.

Körmend: Balogh Á. – Takács, Köntés, BUTI (Horváth N.), Péter (Bajnok), Németh M. (Tompa), Majtényi, Sipos G., Sipos B., Tóth M. (SÁLY, TÖRÖK (Czeglédi). Edző: Kurucz Ádám.

Rum: Busi – Csonka, Székely, Szabó D., Molnár R., Szalai, Horváth T., Leitgeb, Tar, Horváth Á., Pásti. Edző: Lepár Attila.

Gólszerzők: Czeglédi, Sály, Sipos G., Sipos B., ill. Pásti.

Kiállítva: Leitgeb (36., Rum).

Nagy mezőnyfölény mellett, megérdemelt győzelmet aratott a Körmend. A két együttes tabellán elfoglalt helyezése nem tükröződött vissza teljesen, mert nagyot küzdött a Rum. A vendégek szépítő találata azt jelentette, hogy négy mérkőzés után sikerült bevennie az ellenfélnek a körmendi kaput. A Körmend az elmúlt három meccsén 17 gólt szerzett, ez figyelemre méltó teljesítmény.

Csörnöc Gyöngye-Vasvár VSE–Jánosháza VSE 2-3 (1-1). Vasvár, 80 néző, v.: Kondor T.

Vasvár: Tóth K. – Bíró, Varga A., Horváth A., Berta, Vincze, Fülöp (Farkas G.), Elekes, Réfi, Sinkó (Márton), Schermann. Edző: ifj. Sziffer István.

Jánosháza: Pethő – Szabó L., Závecz, Huszár, Virág, Palkovits (Székács), Niksz, Manganelli (Vágusz), Büki, Nagy B., Balázsi. Edző: ifj. Molnár Károly.

Gólszerzők: Bíró, Fülöp, ill. Vágusz, Nagy B., Balázsi.

Sokáig úgy tűnt, hogy a vasvári csapat behúzza a találkozót, de az utolsó percekben a Jánosháza fordított. A hazaiak véleménye szerint a vendégek győzelméhez a kritikán aluli játékvezetés is hozzájárult.

Egyházasrádóci SE–Csepregi SE 2-2 (2-1). Egyházasrádóc, 100 néző, v.: Sebesi P.

Egyházasrádóc: BALI – Péter, LÁSZLÓ, Vilics, MOLNÁR L., Balogh A. (Kardos), Németh K. (Mészáros), Budai, KAZINCZKI, Krajczár, Molnár I. (Horváth V.). Edző: Simon Attila.

Csepreg: Farkas B. – Kótai, Steiner M., Kossuth, Nika M., Pócza, Simon, Nika B., Merk (Németh O.), Lukács (Horváth E.), Steiner C. Edző: Steiner Zsolt.

Gólszerzők: Kazinczki (2), ill. Pócza, Steiner C.

Mindkét csapatnak fontos volt a mérkőzés, ennek megfelelően feszülten kezdtek. A félidő közepén egy sikeres büntető után előnyhöz jutott a hazai alakulat, de egalizált a Csepreg. A félidő vége előtt egy újabb 11-essel a maga javára billentette az eredményt a Rádóc. A második felvonásban a jól játszó vendégek mindent egy lapra tettek fel, és egy jogos 11-essel ismét egyenlítettek. Ezután is támadásban maradt a vendég, helyzetei is voltak, de maradt a döntetlen.

33. forduló

Szentgotthárd–Vép 3-0 (3-0). Gól: Nyári 2 (6., 24.), Gyécsek (35.).

Csepreg–Celldömölk 1-2 (0-2). Gól: Kótai, illetve Marsai, Enyigi.

Jánosháza–Egyházasrádóc 2-0 (1-0). Gól: Niksz 2.

Rum–Csörnöc Gyöngye Vasvár 1-1 (0-0). Gól: Pásti, illetve Fülöp.

Szarvaskend–Körmend 0-5 (0-3). Gól: Sipos 3, Péter 2.

Sárvár–Bük 4-0 (1-0).Gól: Marsai, Szabó R., Csákvári, Horváth K.

Répcelak–Rábapaty 4-2 (2-0). Gól: Ódor, Csupor, Tamás (11-esből), Alex, illetve Németh G., Fehér.

Schott Lukácsháza–Király SE 1-0 (0-0). Gól: Lengyel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában