Még nem dőlt el

2021.05.31. 22:08

Futsal osztályozó: hátrányban a Sárvár – fotók

A regionális futsalbajnokság osztályozójának első felvonásán a Sárvár FC hazai pályán szenvedett vereséget a jó erőt képviselő Rubeola gárdájától.

Tóth Gábor

Fotó: Benkő Sándor

A két regionális bajnok az NB II.-be jutásért csatázik, az első mérkőzésnek a Sárvár volt a házigazdája – mindkét csapatban több volt NB I-es futsalos lépett pályára.

Sárvár FC Futsal – Rubeola FC 3-4 (2-3). Sárvár, 200 néző regionális futsalmérkőzés, osztályozó az NB II-be jutásért, első összecsapás, vezette: Kubicsek, Kondákor (Mózsa).

Sárvár: Soós – Tóth L., Halmos, Nagy T., Hegyesi. Csere: Nagy Cs., Bankits, Faiszt, Kovács A., Gyenese, Fábián, Manganelli Zs., Nagy M., Manganelli A. Játékos-edző: Halmos Máté.

Rubeola: Varsányi – Viz, Hadzsi, Csopaki, Józsa. Csere: Csikós, Oláh, Maruzsi, Kovács B., Nagy N., Kiss B., Füzy, Balogh, Bombó. Edző: Jenei Ottó.

Gólszerzők: Manganelli A. (12.), Tóth L. (12.), Halmos (28.), ill. Kiss B. (6.), Kovács B. (8.), Józsa (15.), Füzy (36.).

Jó iramú, színvonalas meccset vívtak a felek. A hazaiak kapufával kezdtek – a Rubeola meg két góllal. Nem tört meg a házigazda, gyorsan egyenlített. De a szünetre mégis a vendégek vonulhattak előnnyel. Fordulás után nagyobb figyelmet szenteltek a csapatok a védekezésnek, elmaradtak a gólok, talán többet volt a labda a Rubeolánál. A Sárvár a 28. percben egyenlített (3-3). A folytatásban mindkét fél eldönthette volna a maga javára a mérkőzést, végül egy szerencsés góllal az esélyesebb vendég csikarta ki a győzelmet.

Halmos Máté: – Az ilyen mérkőzésekből lehet tanulni. A csapatot dicséret illeti, mert egy pillanatra nem adta fel, végig hitt a győzelemben, sajnos szerencsétlen gólokat kaptunk. De még nincs vége a párharcnak. És nagyon remélem, hogy ami ma nekünk kifelé, nekik befelé pattant, az a visszavágón máshogyan lesz!

A visszavágót pénteken (18.30) Kistarcsán rendezik – a párharc győztese feljut az NB II-be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában