Nyári, szabadtéri Somogyi Kupa

2021.06.10. 17:47

A II. korcsoportosok labdarúgótornáján szentgotthárdi győzelem született

Szentgotthárdi győzelem született a 37. Somogyi Kupa – Zsigmond Ékszerkereskedés labda­rúgótornán.

Horváth Erika

A házigazda Somogyi iskola csapata László Zoltán testnevelő tanárral a harmadik helynek örülhetett

Fotó: Jámbori Tamás

A Körmendi Olcsai-Kiss Zoltán Általános Iskola Somogyi Béla Tagiskolája immár 37. alkalommal rendezte meg a Somogyi Kupát, amelyen nyolc II. korcsoportos csapat vett részt. Ezúttal – a pandémia miatt – nem télen és nem teremben, hanem szabadban, a Papp István Labdarúgó Centrumban rúgta a bőrt több mint száz labdarúgó-palánta – szinte végig esőben. De ez nem szegte a gyerekek kedvét, nagyon jó hangulatú és sportszerű mérkőzéseket játszottak. A tornát – az egészségügyi szabályok betartásával – nézők, így a szülők is megtekinthették.

A házigazda Somogyi iskola csapata László Zoltán testnevelő tanárral a harmadik helynek örülhetett
Fotó: Jámbori Tamás

Az első helyet a Szentgotthárd szerezte meg a Csákánydoroszló és a házigazda Somogyi előtt. A további sorrend: 4. Kölcsey, Körmend, 5. Vasvár, 6. Őriszentpéter, 7. Olcsai, Körmend, 8. Nádasd.

A torna gólkirálya Kraller Noel (Kölcsey) lett, a legjobb játékosnak Wachter Deniszt (Szentgotthárd), a legjobb kapusnak Németh Áront (Csákánydoroszló) választották, míg a legjobb hazai játékos díját Urbán Ábris (Somogyi) kapta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában