Eredmények

2021.06.28. 11:22

Elkezdődött a lábtenisz-bajnokság – Haladás-nevelésű profi focista is játszott

Szombathelyi Szabadidősport Szövetség az elmúlt szombaton rendezte meg a városi páros lábtenisz bajnokság első fordulóját – amelyet Jancsó András-Böndicz Csaba páros nyert meg.

Tóth Gábor

Fotó: Szombathelyi Szabadidősport Szövetség

A tornának a Városligeti sporttelepen található lábtenisz pálya adott otthont. Kilenc páros nevezett. Sorsolás után három darab háromfős csapatos csoport alakultak ki. A csoportokon belül körmérkőzést játszottak a párosok.

A legjobb négy közé a három csoportelső és a legjobb második helyezett jutott be. Következtek az elődöntők, majd a győztesek a döntőbe jutottak, vesztesek a harmadik helyért játszottak. Színvonalas, barátságos, de izgalmas játszmák után alakult ki a végeredmény. Az első mérkőzés 9 órakor kezdődött, a döntőt 14 órakor rendezték.

Városi lábteniszbajnokság, 1. forduló, végeredmény: 1. Böndicz Csaba-Jancsó András, 2. Paukovics László-Farkas Rajmond, 3. Varga Máté-Varga Roland, 4. Várkony Győző-Pusztai Szabolcs.

A városi lábteniszbajnokság szeptember 4.-én szombaton a második fordulóval folytatódik. A bajnokság három fordulóból áll, a harmadik játéknapra valamikor október elején kerül sor. A három forduló összesített eredménye alapján hirdetnek végeredményt – városi bajnokot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában