A Haladás házi gólkirálya volt

2021.06.19. 07:00

Medgyes Zoltán a Gyirmóthoz igazolt

A Szombathelyi Haladás házi gólkirálya, Medgyes Zoltán az NB I.-be feljutó Gyirmót FC együttesében folytatja pályafutását.

Pum András

SZOMBATHELYI HALADÁS – NYÍREGYHÁZA SPARTACUS NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés 20210404 Szombathely Fotó: Unger Tamás UT Vas Népe Képen: #11 MEDGYES ZOLTÁN HENRIK

Fotó: Unger Tamás

Távozott a legutóbbi NB II.- es bajnokságot 11. helyen záró Haladás házi gólkirálya – Medgyes Zoltán az NB I.- es Gyirmóthoz igazolt. A 25 éves Medgyes az elmúlt bajnokságban 32 meccsen 16 gólt szerzett, ezzel a vasiak házi gólkirálya lett.

– A támadó szerződése egy év múlva járt volna le, de kérte, hogy engedjük el az első osztályba – mondta Séllei Árpád, a Haladás ügyvezető igazgatója. – Medgyes Zoltán ugyanis mindenáron az NB I.- ben akart futballozni. A Gyirmót megkereste klubunkat, és hosszas tárgyalások után megállapodtunk Medgyes átigazolásáról. Volt támadónkért máshonnan nem érkezett ajánlat. Rajta és a korábban már távozott, lejáró szerződésű futballistákon kívül mástól nem kíván megválni klubunk. Jövő héten pedig bejelentünk érkező játékosokat is.

A vasiakhoz kapcsolódó hír, hogy megvan az első nyári mérkőzésük pontos időpontja. A szombathelyiek június 30- án 18 órai kezdettel a ZTE-t fogadják a Haladás Sportkomplexumban.

Kiemelt képünkön: Medgyes távozott a Rohonci útról

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában