Remek teljesítmény

2021.06.06. 21:41

Országos bajnoki cím a vasi triatlonosoktól

A Zsódér Zsolt, Simon Róbert, dr. Varjú Gábor ­összetételű szenior férficsapat bajnoki címet szerzett a középtávú duatlon országos bajnokságon.

Pum András

Fotó: Fotó: VN/Vasi Triatlon SE

A Vasi Triatlon SE versenyzői a közelmúltban a középtávú országos duatlonbajnokságon álltak rajthoz. A versenyt Tabon, egy Somogy megyei kisváros dombjain rendezték. A versenyzőknek 10 kilométer futást, 68 kilométer kerékpárt és végezetül ismét 10 kilométer futást kellett teljesíteniük a nagy szintkülönbségű pályán.

Nem volt egyszerű dolguk az indulóknak, hiszen a versenyt vihar és jégeső is nehezítette. A szombathelyi versenyzők nagyon jól szerepeltek, a Zsódér Zsolt, Simon Róbert, dr. Varjú Gábor összetételű szenior férficsapat országos bajnoki címet szerzett. Egyéniben pedig több dobogós helyezést is begyűjtöttek a Vasi Tritalon sportolói.

Az utánpótláskorú versenyzőknél a táv 2,5 kilométer futásból, 17 kilométer kerékpározásból majd ismét 2,5 kilométer futásból állt. Itt Kulcsár Amira összetettben a második lett.

Egyéni vasi eredmények. Szenior 1. korcsoport, 1. hely: Kálovics Anikó 4:12:48. Felnőtt 1-es korcsoport 1. hely, férfi összetett 3. hely: Molnár Marcell 3:18:40. Szenior 2. korcsoport 2. hely: Simon Róbert 3:54:13. ­Szenior 3. korcsoport 1. hely: Zsódér Zsolt 3:25:50. U21, 2. hely, összetett, 3. hely: 3. Kulcsár Amira 55:17.

Kiemelt képünkön: Simon Róbert (balról) és Zsódér Zsolt a dobogó tetején. A képről dr. Varjú Gábor hiányzik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában