amerikaifutball

2021.06.07. 22:21

Vereséget szenvedett a Crushers

Fájó vereséggel folytatta a divízió I.-es amerikaifutball-bajnokságot az NB Crushers.

Tóth Gábor

Chrushers amerikaifoci, 20210515, ut, Szombathely, Vas Népe / Unger Tamás

Fotó: Unger Tamás

Rosszul kezdődött a mérkőzés a hazaiak számára, ugyanis az első kirúgásukból futott egy touch-downt (TD) a Cowbells, az extrapontot viszont elhibázta (0-6). A szombathelyiek rendezték a soraikat, egy TD-vel válaszoltak, és hozzátették az extrapontot is (7-6). A második negyedben a Cowbells támadójátéka működött jobban, újabb TD-t futott, és ezúttal nem hibázta el az extrapontot sem.

Így a szünetben 13-7-re vezetett a vendég. Fordulás után a Crushers nagyot küzdött, megállította a fővárosi csapat rohamait. Sőt, egy TD-vel és egy extraponttal megfordította az állást (14-13). A záró játékrész viszont a vendégeknek sikerült jobban. A Cowbells nem engedett pontot a Crushersnek, sőt, két TD-t is szerzett, így 27-14-re megnyerte a rangadót.

– Az eredmény nem tükrözi a mérkőzés képét, végig szoros csatát vívtunk – jelezte Májer László, az NBA ­Crushers elnöke, játékosa. – Ellenfelünk jól kihasználta a hibáinkat, többször az eladott labdáinkból csinált pontokat – magunkat vertük meg. Nagyon bosszantó, mert ebben a meccsben sokkal több volt. A védelmünk hozta a tőle megszokott jó formát, de a támadósorunk sokat hibázott. A legnagyobb baj pedig az, hogy már csak matematikai esélyünk van bejutni a rájátszásba.

Az NBA Crushers utolsó alapszakaszbeli meccsén a Dabas Sparks vendégeként lép pályára június 19-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában