dobogóra álltak

2021.07.14. 19:20

12 együttes közül lettek bronzérmesek a szombathelyi drukkerek a budapesti kispályás focitornán

Bronzéremmel tért haza a szurkolóknak kiírt Supporters Cup kispályás labdarúgótornáról a Haladás Szurkolói Kör.

Tóth Gábor

Fotó: VN/HSZK

A kispesti drukkerek által szervezett – szurkolók számára kiírt – hagyományos kispályás labdarúgótornának a Tichy Lajos Sportcentrum adott otthont – természetesen a Haladás-drukkerek is meghívást kaptak. A Green White Army ezúttal nem tudott eleget tenni a meghívásnak, így „csak” a Haladás Szurkolói Kör (HSZK) képviselte a zöld-fehér színeket. Két hatos csoport kezdte a küzdelmeket. Az összeszokott szombathelyi csapat veretlenül tudta le a csoportkört, és jutott tovább a legjobb négy közé. Az elődöntőben nem volt szerencséje a Haladás-szurkolók csapatának, 1-1-re végzett ellenfelével, büntetőkkel azonban alulmaradt. A bronzcsatát viszont biztosan nyerte meg – így a HSZK veretlenül, bronzérmesként zárta a tornát.

Eredmények, csoportkör: Tamási Due–HSZK 1-3, Corleone–HSZK 0-0, Kispest Seniors–HSZK 1-1, KLTE– HSZK 0-2, Wekerle–HSZK 0-2. Elődöntő: Tamási UnoHSZK 1-1 – hetesekkel 3-1. Bronzmérkőzés: Kispest Hooligans–HSZK 0-2. A döntőben a Kispest Seniors legyőzte a Tamásit.

A Haladás Szurkolói Kör névsora: Molnár Péter, Polákovics János, Bankits Ramón, Varga Norbert, Jagodits Péter, Szalay Dávid, Bonti Tamás, Vizvárdy Balázs, Keringer Zsolt.

Kiemelt képen: A Haladás Szurkolói Kör csapata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában