Labdarúgás

2021.07.26. 13:39

Felkészülési meccsen verte a Siófok a Haladást

A bajnoki rajt előtt a Haladás NB II.-es labdarúgócsapata két felkészülési mérkőzést is vívott.

Pum András

Szombathelyi Haladás– BFC Siófok 1-3 (1-2). – Szombathely, zárt kapus felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Haladás: Molnár (Verpecz, 46.) – Tóth D. (Dezamits, 68.), Romic, Debreceni, Tarján (Németh Milán, 66.) – Csilus, Hegedűs (Kiss B., 68.) Rácz (Szijjártó, 46.), Tóth Máté (Szekér, 68.) – Dragóner (Tóth Milán, 66.), Horváth R. Edző: Németh Szabolcs.

A Haladásban próbajátékon szerepel az Illés Akadémián nevelkedett, jelenleg az NB II.-es Tiszakécskében védő 22 éves kapus, Molnár Márk. A vasárnapi összecsapáson Molnár kezdett. A Haladás hiába kezdett jobban és játszott fölényben, a Siófok két kontrából hamar kétgólos előnyre tett szert. A 9. percben egy jobb oldali beadás után Cipf fejelt öt méterről a jobb sarokba (0-1). Négy perc múlva pedig Elek lőtt közelről a hálóba (0-2). A vasiak ugyan uralták a mecscset, de sok hibával futballoztak. A 44. percben szép támadás után Horváth Rajmund jobbról, 15 méterről nagy gólt lőtt a jobb felső sarokba (1-2).

Szünet után kiegyenlítettebbé vált a játék, a Haladás valamivel veszélyesebb volt. A 82. percben Tóth Zoltán azonban eldöntötte a meccset (1-3).

Kapcsolódó cikk:

https://www.vaol.hu/sport/helyi-sport/ertekes-haladas-dontetlen-szaud-arabiai-ellenfel-ellen-5141789/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában