Fontos győzelemmel folytatták

2021.07.07. 07:00

Harcban áll a felsőházi tagságért a Kőszeg szuperligás teniszcsapata

Fontos győzelmet aratott hazai pályán a Kőszegi SE szuperligás teniszcsapata.

Tóth Gábor

20210706 Kőszegi SE teniszklub, Kőszeg, Szendi Péter, Vas Népe

Fotó: Szendi Péter

A Kőszegi SE teniszcsapata hétfőn az MTK vendégeként elszenvedett – papírformának megfelelő – vereséggel kezdte a Szuperliga 2021-es szezonját (1-6). Kedden a Hoker-­Fagyas együttesét fogadta a felsőházi tagságra pályázó vasi alakulat – a győzelem reményében fogtak ütőt a kőszegi teniszezők.

Kőszegi SE–Hoker-Fagyas Buda­pest 5:2. Kőszeg, 200 néző, szuperligás tenisz-csapatmérkőzés. Győztek: Bartakovics Marcell, Szappanos Márton, Morris Eric, Kihn Dániel, Szappanos M.–Morris E.

– Nagyon fontos mérkőzést vívtunk, egy hozzánk hasonló erőt képviselő csapatot fogadtunk, számunkra csak a győzelem volt az elfogadható eredmény – számolt be az eseményekről Koltay Árpád, a Kőszegi SE szuperligás teniszcsapatának vezetője. – Vörös Máté sérülten is vállalta a játékot, ezzel sokat tett a győzelemért, tudtunk taktikázni. Jó felfogásban teniszeztünk, végig kézben tartottuk az összecsapást, biztosan, megérdemelten nyertünk. Többen is kifejezetten remekül játszottak, de Szappanos Márton teljesítményét ki kell emelnem. Ezzel a győzelemmel megmaradt az esélyünk a felsőházi rájátszásra. A folytatásban csütörtökön Székesfehérváron a Siófok együttesével játszunk. Amelyik csapat azt az összecsapást megnyeri, az bejut a felsőházba. Most szusszanunk egy kicsit, aztán szerdán egy átmozgató, ráhangoló edzéssel felkészülünk a Siófokra. Eddig jól alakulnak a dolgaink, az MTK és a Fagyas ellen is biztatóan teljesítettünk – ennek megfelelően jó formában, jó hangulatban várjuk a Szuperliga alapszakaszának utolsó, komoly téttel bíró mérkőzését.

Kiemelt képünkön: Szappanos Márton (is) nagyot játszott

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában