Skorpió Box Club

2021.07.01. 21:49

Remekül sikerült a sporttábor Velemben

Nagyszabású, remekül sikerült családi és sportnapot szervezett Novákfalván a Skorpió Box Club.

Tóth Gábor

Kiváló hangulatban zajlott le a Skorpió BC által első alkalommal megrendezett családi és sportnap Novákfalván. Az MSS Sporttáborban a szombathelyi bunyósokon kívül még négy egyesület (Fitt-Box Kőszeg, Őrség Box Klub, Fehérsas BC Sopron, Boxer BC Ajka) ökölvívói vettek részt – színvonalas küzdelmeket produkálva.

De az érdeklődők megtekinthették Fábián Balázs brazil jiu-jitsu-, a Budoka SE karate-, a győri Unicentral Bull’s kick-box- és thai-box-, a Haladás judó-, valamint az FTC és a BVSC birkózóbemutatóját. Kiss Csaba funkcio­nális edzésén vehettek részt a vállalkozó kedvű sportbarátok. A Mini Savaria Légió is nagy sikert aratott, szülők és gyerekek is teljesítették az aprólékos gonddal összeállított pályát. A nap folyamán jó 300-400 érdeklődő fordult meg Novákfalván.

– Nagyon jó visszajelzéseket kaptunk, mindenkinek tetszett a bemutatókkal, küzdelmekkel fűszerezett program – jelezte Varga Roland főszervező, a Skorpió BC vezetőedzője. – Nagy élmény volt, hogy egész nap gyerekzsivajtól hangos Velem. Köszönöm mindenkinek, aki csak egy kicsit is hozzájárult ahhoz, hogy a rendezvény létrejött – Lajos Péter támogatását, segítségét viszont külön is köszönöm! A nagy sikerre való tekintettel augusztusra tervezzük a sporttáborunk második felvonását – akkor még több műsorral, sztárvendégekkel, izgalmas küzdelmekkel, mini akadálypályával és még több gyerekjátékkal várjuk majd a sportbarátokat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában