Frissen Vasból

2021.08.27. 15:05

A Haladás köszönete az egészségügyi dolgozóknak

Az őszi szezon nyolc hazai bajnoki mérkőzésére összesen 800 jegyet ajánlott fel a Markusovszky Kórház dolgozói számára a Szombathelyi Haladás NB II-es labdarúgó-csapatának vezetése.

Pum András

Séllei Árpád és prof. dr. Nagy Lajos

Fotó: Unger Tamás

Dr. Hende Csaba, Vas megye országgyűlési képviselőjének, az országgyűlés alelnökének kezdeményezésére a Szombathelyi Haladás NB II-es labdarúgó-csapatának vezetése összesen 800 jegyet – mérkőzésenként 100 darabot – ajánlott fel a csapat nyolc őszi hazai mérkőzésre a szombathelyi Markusovszky Kórház dolgozói részére. Dr. Hende Csaba és a klub ezzel (is) szeretné megköszönni, meghálálni az egészségügyben dolgozók kitartó, lelkiismeretes munkáját – különösen azt az elképesztő munkát, amit a koronavírus-járvány idején nyújtottak.

Az első 100 darab, a vasárnap 19 órakor kezdődő Szombathelyi Haladás-Szeged Csanád-Grosics Akadémia bajnokira szóló jegyet péntek délelőtt adta át a kórházban Séllei Árpád, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója dr. Nagy Lajosnak, a Markusovszky Kórház főigazgatójának. Az eseményen Gál Sándor, a Haladás Sportkomplexum ügyvezető igazgatója és Gőbl Gábor, a Haladás klubmenedzsere is részt vett. A Haladás népszerűségére jellemző, hogy a kórház dolgozói részéről a vasárnapi bajnokira egy óra alatt 250 jegyigénylés érkezett. Séllei Árpád ezért úgy döntött, hogy kiegészíti az egy meccsre szóló keretet és mind a 250 egészségügyi dolgozó kilátogathat a mérkőzésre. A belépőket már át is adta dr. Nagy Lajos számára.

Séllei Árpád és prof. dr. Nagy Lajos
Fotó: Unger Tamás

- Nagyon hálásak vagyunk dr. Hende Csabának, hogy immár sokadszor segít a Markusovszky kórházon – mondta dr. Nagy Lajos. – Örömmel vettük a klub felajánlását. Elsőre nem tudtuk mekkora érdeklődés övezi a mérkőzést – de ahogy látjuk, óriási. Ahogy időm engedi, én is mindig kijárok a Haladás meccseire, és bizony nagyon szeretném, ha ott szerepelne a csapat, ahol a helye van és ahol évtizedekig is volt: az első osztályban.

Balról: Séllei Árpád, dr. Nagy Lajos, Gőbl Gábor, Gál Sándor
Fotó: Unger Tamás

- Nagy örömmel vettük Dr. Hende Csaba megkeresését, hogy az egészségügyi dolgozók áldozatkész munkája után kicsit talán tudunk nekik mi is segíteni – jelezte Séllei Árpád, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója. – Az egészségügyben dolgozók a covid miatt elképesztő terhelés alatt dolgoztak, óriási elismerés illeti a munkájukat. A Haladás igyekszik a társadalmi felelősségvállalásának eleget tenni, ennek most első lépéseként a kórházat kerestük meg – köszönjük Dr. Hende Csabának a megkeresést, a projekt elindítását.

Nagyon remélem, hogy a Haladás tud olyan szórakozást nyújtani, hogy a dolgozók kicsit elfeledkeznek a mindennapi gondokról. És a győztes meccsek mindenkit jó kedvre derítenek. Szeretettel várjuk tehát az egészségügyi dolgozókat a Haladás-mérkőzésein!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában