kézilabda

2021.08.19. 07:00

Edzőmérkőzés vívott a bajnokkal az SZKKA

A bajnoki címvédő Ferencváros vendégeként vívott edzőmérkőzést a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia NB I.-es női kézilabdacsapata – a házigazda biztosan nyert.

Tóth Gábor

SZKKA-MTE női kézilabda felkészülési mérkőzés, 20200731, ut, Szombathely, Vas Népe / Unger Tamás Põdör Rebeka

Fotó: Unger Tamás

A bajnoki címvédő FTC otthonában játszotta negyedik nyári felkészülési mérkőzését az SZKKA – mindkét csapatban akadtak hiányzók. A Fradi végig vezetve, biztosan nyert.

Ferencvárosi TC-Rail Cargo Hungaria–Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia 34-21 (20-12). Budapest, Népliget, 300 néző, felkészülési női kézilabda- mérkőzés.

Az FTC gólszerzői: Szöllősi- Zácsik 6, Kovács 6, Márton 6, Bölk 4, Tóth 3, Kisfaludy 3, Stolle 2, Behnke 2, Malestein, Ferenczy

SZKKA: Balog, Tomasevics, Christe (kapusok), Biró, Csire 1, Stosics 1, Borba 2, Beganovics 5, Horváth P. 1, Szmolek, Szendrei 1, Pődör R. 4, Forgács 2, Papp P., Prkacin 3, Virág. Edző: Marosán György.

„A Ferencváros természetesen más célokért küzd, de úgy gondolom, hogy hasznos volt ez a mérkőzés is. Komoly dinamikával találkoztunk, komoly párharcokat vívtunk és voltak szép szakaszaink. Építkezünk ebből a mérkőzésből” – értékelt az SZKKA honlapján Marosán György edző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában