Frissen Vasból

2021.08.08. 09:30

Jó az öreg a háznál – Halmosi öt gólt vágott a Király SE idei első tétmeccsén

Cucu 21 perc alatt mattolta ötször a kőszegfalviak portását a Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupa első fordulójában. Kíméletlen üzemmódba kapcsolt a Király SE, amely meg sem állt 17 gólig.

vaol.hu

Halmosi Péter – és a Király SE – a listavezető, hibátlan, remek formában lévő Vép vendégeként folytatja a bajnokságot

Fotó: Benkő Sándor

 

Kőszegfalvi SE-Király SE 1-17 (1-6). – Kőszeg, Rábai Gábor Sporttelep, Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupa, I. forduló, vezette: Szabó I. Z.

Kőszegfalva: Molnár G. – Szántó, Karacs, Pongrácz II. Zs., Schwarcz (Pongrácz I. Zs. a 46. p.), Kovács G., Kogler, Kelemen, Juhász, Németh N., Pongrácz D.

Király SE: Horváth A. – Schimmer (Kondákor a 46. p.), Subicz (Takács D. a 46. p.), Kovács Á., Devecseri (Kalmár a 46. p.) – Németh D., Szalay M., Reseterits – Kudron, Halmosi (Fülöp I. a 46. p.), Fábián (Tamás B. a 46. p.). Edző: Hegyi László.

Gólszerzők: Pongrácz D., illetve Halmosi (5), Fülöp (4), Kondákor (3), Kudron (2), Subicz, Németh D., Kalmár.

A Király SE honlapjának tájékoztatása szerint óriási volt a különbség a két csapat között, lévén, hogy a hazai Kőszegfalvi SE a megyei III. osztályban vitézkedik, Halmosiék pedig a megyei I.-ben úgy, hogy tavaly nem sok hiányzott a Királynak az NB III-ba való feljutáshoz. Cucu szeptemberben tölti be 42. életévét, de nem fog rajta az idő, kicsivel több, mint 20 perc elég volt neki ahhoz, hogy zsinórban öt gólt vágjon a kőszegfalvi kapuba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában