női kézilabda

2021.08.06. 07:00

Második edzőmérkőzését elbukta az SZKKA

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia NB I.-es női kézilabdacsapata, a Vác vendégeként kapott ki.

Tóth Gábor

Első edzőmeccsén az NB I/B-s Szent István SE gárdáját verte biztosan az SZKKA (3716). Következett az előző szezont az NB I. negyedik helyén záró, nemzetközi szereplésre is készülő Vác – vendégként lépett pályára a szombathelyi együttes.

Váci NKSE–Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia 36-28 (21-15). Vác, felkészülési kézilabda-mérkőzés.

SZKKA: Tomasevics – Csire 1, Horváth P. 5, Pődör 7, Szendrei 6, Virág 1, Borba 5, Stosics, Prkacin 2, Forgács 1, Szmolek, Biró, Papp P., Balog (kapus), Christe (kapus). Edző: Marosán György.

A jó erőkből álló hazai csapat kezdett jobban, és a szombathelyi együttes a folytatásban is sok hibával játszott, így a szünetre már hat góllal vezetett a Vác. A második félidő kiegyenlítettebb játékot hozott, ennek ellenére a hazai győzelmet nem fenyegette veszély.

– Érződött, hogy a két csapat azért nem ugyanott tart a felkészülésben és a bajnokságban sem ugyanazokért a célokért fog majd küzdeni. A mérkőzés elején nagyon megilletődötten játszottunk, de a meccs középső fázisával – amikor visszajöttünk a meccsbe – elégedett vagyok. Bízom benne, hogy ez a meccs is jól szolgálta a felkészülésünket – értékelt a szombathelyi klub honlapján az SZKKA vezetőedzője, Marosán György.

Kiemelt képen: Horváth Petra gólerősen kézilabdázott

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában