Labdarúgás

2021.09.04. 07:00

A Diósgyőr érkezik – Tovább folytatná jó szereplését a Haladás-Viktória

A női labdarúgó NB I. 4. fordulójában szombaton 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás-Viktória FC a Diósgyőri VTK-t fogadja.

Pum András

A szombathelyiek két győzelemmel – ETO FC Győr otthon 2-0, Astra idegenben 3-0 – és egy vereséggel – MTK idegenben 0-2 – indították a bajnokságot, míg a diósgyőriek a rajton meglepetésre odahaza 3-0-ra kikaptak az újonc Soroksártól, aztán 3-1-re nyertek a szintén újonc Puskás Akadémia vendégeként, legutóbb pedig Miskolcon 4-1-re alulmaradtak az ETO FC Győr ellen. A piros-fehérektől a nyáron több légiós távozott, a szakmai munka irányítását pedig Fórizs Sándortól Bém Gábor vette át. De a magyar magból is távoztak, a válogatott, az MTK-hoz távozott támadó középpályás Vachter Fannit például nem lesz könnyű pótolniuk. A Haladás-Viktória hazai pályán remekül rajtolt, ezúttal is a három pont a célja a Székely-csapatnak.

– Az Astra után ismét egy ki-ki mérkőzést játszunk – mondta Székely Tibor, a vasiak edzője. – A diósgyőriek kerete a nyáron átalakult, több külföldi labdarúgó is távozott, de a legjobbakat – Barkert, Bradicsot, Sandut – megtartották. Különösen a támadózónában veszélyesek, gyorsan mennek át védekezésből támadásba. Felkészültünk belőlük, tudjuk mik az erősségeik, gyengéik. Jó hangulatban edzettek a lányok a héten, minden meccsen fejlődni szeretnénk, és ezért meg is tesznek mindent. A Diósgyőr ellen is jó eredményt szeretnénk elérni. Németh Mirtill, Jánosi Ninetta és Szil Tünde sérült.

A szurkolók a sajtószektorban foglalhatnak helyet, bejárat a Bartók Béla körút felől. A mérkőzés megtekintése ingyenes, de 18 év felett védettségi igazolványhoz kötött. Tizennyolc év alattiak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében tekinthetik meg a meccset.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában