Összefogással, munkával

2021.09.04. 07:00

A körmendi kosárklub bevezeti a törzsszurkolói kártyát

Az Egis Körmend NB I.-es kosárcsapatának ügyvezetője, Kozma Gergő sajtótájékoztatón ismertette a 2021/22-es idényre szóló bérletek megvásárlásával kapcsolatos információkat

Tóth Judit

Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: VN/Egis Körmend

Az eseményen részt vett Bebes István polgármester is. Kozma Gergő ügyvezető elmondta, hogy a klub költségvetését is szem előtt tartva a bérletekkel kapcsolatban igyekeztek olyan koncepciót kidolgozni, hogy a tavalyi szezonbérleteket megvásárló hűséges szurkolókat a lehető legnagyobb mértékben tudják kompenzálni. Az idei szezontól bevezetik a törzsszurkolói kártyát, amelyet azok a szurkolók igényelhetnek, akik a 2020/2021-es szezonra megvették, és az idei 2021/2022-es idényre is megvásárolják bérleteiket. A törzsszurkolói kártya számos kedvezményre jogosít fel, erről a klub közösségi oldalán és weboldalán lehet részletesen tájékozódni.

Bebes István, Körmend polgármestere kiemelte, hogy összefogás nélkül nem lehetne túllépni az akadályokon, ezért köszönetet mondott mindenkinek, aki a klub mellett, illetve a klubért dolgozik. A városvezető beszélt a szurkolók és a támogatók fontosságáról is.

– Külön köszönet a szponzoroknak, kiemelten a névadó szponzornak, amiért biztosítják azt a biztos anyagi hátteret, ami nélkül ma már elképzelhetetlen lenne a profi versenysport. Nyilván nagyon nehéz felvenni a versenyt azokkal a megyeszékhelyekkel, ahol jóval jobb anyagi lehetőség áll rendelkezésre. Ezt a hátrányt szokta Körmend ledolgozni összefogással, kemény munkával, nagyszerű közönséggel. Örömteli, hogy az eddigi felkészülési mérkőzések alapján a stáb számít azokra a fiatalokra, akik a körmendi kosárlabda jövőjét jelenthetik. Bízom benne, hogy minél több játékpercet kapnak majd és azzal élni is tudnak – zárta szavait a polgármester.

Kiemelt képünkön: Kozma Gergő és Bebes István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában