Asztaltenisz

2021.09.27. 07:00

Extraliga: simán nyertek a celldömölkiek

Tovább folytatta jó szereplését az asztalitenisz Szuperligában a Celldömölki VSE I. A vasiak a 3. fordulóban simán, 8:2-re verték a Honvéd Szondit.

Pum András

Future FM I. – Honvéd Szondi Székesfehérvár SE 8:2. Celldömölk, férfi Szuperliga asztalitenisz-mérkőzés.

Páros. Jakab, Fazekas–Kishegyi, Fazekas 3:0, Kriston, Huzsvár–Zombori, Molnár 0:3 (1:1).

Egyéni, 1. forduló: Jakab–Kishegyi 3:0, Kriston– Kaiser 3:1, Fazekas–Molnár 3:1, Huzsvár–Zombori 3:0 (5:1). 2. forduló: Jakab–Kaiser 3:2, Kriston–Molnár 2:3, Fazekas–Zombori 3:0, Huzsvár– Kishegyi 3:2 (8:2).

A celldömölkiek két idegenbeli győzelem után fogadták a bajnokságot az egy vereséggel kezdő, majd döntetlennel folytató székesfehérvári Szondi együttesét. A celldömölki együttesben ezúttal sem állt asztalhoz az iráni válogatottnál szereplő Hodaei Seyedamir Hossein. Azonban a kiváló játékos hiánya egyáltalán nem látszott a kemenesaljaiak játékán. A párosoknál még kicsit döcögött a szekér, hiszen ugyan a Jakab János–Fazekas Péter kettős, simán, 3:0-ra nyert, a Kriston Dániel–Huzsvár Erik duó szintén simán, 3:0-ra kikapott ellenfelétől – így ekkor 1:1-re állt a mérkőzés. Az első egyéni fordulóban azonban már kijött a tudásbeli különbség. Jakab, Kriston, Fazekas és Huzsvár is magabiztosan hozta a saját meccsét, így az első egyéni kör után 5:1-re elhúztak a hazaiak. A második egyéni fordulóban sem volt különösebb izgalom, Jakab nagy csatában ugyan, de 3:2- re nyert Kaiser János ellen, csakúgy mint Huzsvár, aki Kishegyi Ákosnál bizonyult ugyanilyen arányban jobbnak. Fazekasnak nem jelentett gondot Zombori legyőzése, míg Kriston nagy csatában maradt alul Molnár ellen. A mérkőzés azonban ekkora már eldőlt, a Celldömölki VSE 8:2-re nyert a Szondi ellen. A vasiak szinte végig vezetve, magabiztosan zsebelték be a két pontot.

Győzött: Jakab 3, Fazekas 2, Huzsvár 2, Jakab–Fazekas, illetve Molnár 1, Zombori–Molnár.

Kiemelt képünkön: Huzsvár Erik két meccsen győzött

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában