A győzelem a cél

2021.09.27. 07:00

Futsal: hazai pályán a HVSE

Az NB I.-es futsalbajnokság 5. fordulójában a Haladás VSE hétfőn, 18.30-kor az Újpestet fogadja – a zöld-fehér gárda a kötelező győzelemért lép pályára.

Tóth Gábor

Haladás futsal csapat, 2019-2020, Szombathely, 20190823, ut, Vas Népe / Unger Tamás

Fotó: Unger Tamás

A Haladás a szezonnyitón kikapott a Veszprém vendégeként (5-6), azóta viszont elverte a Nyírgyulajt (3-0), és rangadót nyert Debrecenben (2-3) – nem mellékesen pedig sikeresen megvívott egy Bajnokok Ligája-selejtezőkört is. Az Újpest két győzelemnél (Kistarcsa 2-1, Nyírgyulaj 6-5), két vereségnél (Beretytyóújfalu 1-2, Veszprém 0-7) jár. A két csapat más célokért küzd, a Haladás sokkal jobb erőt képvisel – a papírforma természetesen szombathelyi győzelmet ígér.

– Az Újpest, ha teljes létszámban tud kiállni, jó kis csapat – fogalmazott Calvo Rodriguez Juan Ramon, a HVSE NB I.-es futsalcsapatának mestere. – Van két minőségi, brazil légiósa, valamint több rutinos magyar játékosa. Próbál futsalozni, támadó szellemben játszik – erős például a centerjátéka. Ha jó napot fog ki, bárki dolgát képes megnehezíteni. Ettől függetlenül, természetesen a győzelemért lépünk pályára. Teljes a keretünk, Vas Ádám is felépült sérüléséből, számíthatok rá. Mozgalmas, gólerős meccsre van kilátás – szeretnénk szórakoztatni a szurkolóinkat.

Kiemelt képünkön: Vas Ádám visszatér a csapatba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában