kosárlabda

2021.09.08. 11:00

Göcsej-kupa: ZTE, Sopron és Körmend

JAS-FBG 52. nemzetközi kosárlabda Göcsej-kupa néven rendezik csütörtöktől szombatig a nagy múltú sporteseményt a zalai megyeszékhelyen – pályára lép az Egis Körmend is.

Tóth Judit

Három férfi- és három női csapatot hívtak meg a felkészülési kosárlabdatornára. A házigazda Zalakerámia ZTE KK mellett a Sopron KC és az Egis Körmend vesz részt a férfiak versenyében – mindenki játszik mindenkivel, mindennap egy mérkőzést rendeznek.

A Göcsej-kupa programja a férfiaknál, szeptember 9., csütörtök 18.00: Sopron KC–Zalakerámia ZTE KK. Szeptember 10., péntek 18.00: Egis Körmend–Sopron KC. Szeptember 11., szombat 18.00: Zalakerámia-ZTE KK– Egis Körmend.

A Göcsej-kupát nézők előtt rendezik meg, a csarnokba azonban csak azok léphetnek be, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, illetve a 18 év alattiak csak védettségi igazolással rendelkező kísérővel látogathatják a meccseket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában