U21

2021.09.09. 17:00

Magyar siker vasi focistákkal

Simán, 4-0-ra nyert Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésen San Marinóban a magyar U21-es labdarúgó-válogatott. A Haladás két játékosa, Mocsi Attila és Tóth-Gábor Kristóf is a siker részesei voltak.

Pum András

Gera Zoltán szövetségi edző a Hegyi – Bukta (Szűcs K., 83.), Mocsi, Varju, Csontos – Baráth P., Csongvai (Csonka, 83.) – Skribek, Szendrei (Tamás O., 83.), Szánthó (Komáromi, 17.) – Tóth-Gábor (Kiss T., 83.) összeállításban szerepeltette csapatát San Marinóban. A mérkőzés elején a Haladás csatára, Tóth-Gábor Kristóf kapufát fejelt, majd szűk félóra elteltével Bernáth Péter góljával megszerezték a vezetést a magyarok. Szünet után fokozatosan felőrölte ellenfelét a vendégcsapat, Skribek Alen a 74. és 82. percben betalált, majd a 91. percben a volt szombathelyi Kiss Tamás állította be a 4-0-s végeredményt. A Haladás védője, Mocsi Attila végig a pályán volt, Tóth-Gábor Kristóf 83 percet játszott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában