Csapatverseny

2021.09.09. 07:00

Petanqe: kicsiktől a felnőttekig a Pecöl Kupán

Jó hangulatú, nyílt petanque triplett csapatversenyt rendeztek a Gróf Erdődy Ferenc Tagiskolában.

Pum András

Fotó: VN/Czibók Attiláné

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a Pecöl Kupa nyílt petanque triplett csapatversenyt a pecöli Gróf Erdődy Ferenc Tagiskola udvarán. A verseny fő célja az volt, hogy méltóképpen megünnepeljék, hogy 2015-ben szülői és önkormányzati támogatással elkészült az iskola udvarán a petanque-pálya, ezzel pedig Pecöl község és az oktatási intézmény egy újabb sportolási lehetőséggel gyarapodott. A versenyt a Napfény Alapítvány és a Sárvári Sakk Club SE petanque szakosztálya rendezte. A viadal a „10 év, 10 nap” című, a pecöli iskola újraindításának 10. jubileumi ünnepségsorozata részeként, kormányzati támogatással valósult meg.

A remek hangulatú viadalon több szép eredmény, jó dobás is született, kitettek magukért a vasi versenyzők. A három kategóriában rendezett versenyen a felnőtteknél sárvári, az alsó tagozatosoknál sárvári és megyehídi, a felsősöknél sárvári siker született. A serleget, érmeket, okleveleket gróf Erdődy László adta át.

Eredmények. Felnőtt: 1. Süle Miklósné, Havasi József, ifj. Havasi József (Sárvár), 2. Asbóth László, Boda György, Kasza Gyula (Sárvár, Szombathely), 3. Benkő Zsoltné, Horváth Laura (Pecöl, Megyehíd).

Alsó tagozatosok: 1. Németh Bianka, Németh Richárd, Takács Ábel (Megyehíd, Sárvár), 2. Nardai Ármin, Nardai Martin, Süle Alex (Pecöl) 3. Lónai Hanna, Paska Letícia, Séfer Benedek (Pecöl, Sárvár, Pecöl).

Felső tagozatosok: 1. Bősze Eszter, Hajba Lia, Tóth-Kútszegi Flóra (Sárvár), 2. Molnár Patrik, Szovák Alex, Varga Dávid (Kenéz, Megyehíd), 3. Fenk Léna, Takács Gréta, Szatmári Dominik (Pecöl, Megyehíd).

Kiemelt képünkön: A felnőtt kategória győztesei a díjátadóval. Balról: ifj. Havasi József, Süle Miklósné, Erdődy László, Havasi József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában