Páros bajnokság

2021.10.29. 07:00

Erős emberek csatáztak párosban Celldömölkön

Sikeresen lezajlott az erős emberek idei páros országos bajnoksága.

Tóth Gábor

Fotó: VN/MEEL

páros országos bajnoksága. Nyolc páros nevezett a celldömölki megmérettetésre, de betegség és sérülés miatt végül hat – A kategóriás – duó állt rajthoz a CESA erősember-szervezet, illetve a Magyar Erősember Liga rendezvényén. Többek között 25 tonnás kamiont kellett elhúzni húsz méterre, de a 300 kilós viking nyomás és a 350 kg-os lengősúlycipelés is látványosra sikeredett, mint ahogyan a 144 kg-os sírkőcipelés, a 154 kg-os hordópakolás vagy a 160 kg-os kőgolyópakolás. A vasi, szombathelyi színeket a Gadó András, Dávid János kettős képviselte, 5. helyen zártak. Az ob-t a Molnár Zsolt (Tolna), Juhász Péter (Borsod-Abaúj- Zemplén) páros nyerte.

– A verseny annak ellenére, hogy már nagyon a szezon végén vagyunk, így rövid idő maradt a szervezésre, egészen jól sikerült – összegzett Gadó András a Magyar Erősember és Erősport Liga (MEEL) képviseletében, egyben versenyzőként. – Az eredmény részünkről lehetett volna jobb is, de külön nem készültünk fel a páros ob-ra, néha hiányzott az öszszeszokottság, ezért nem lehetek elégedetlen. A közönségre és az időjárásra nem lehetett panaszunk. Celldömölk pedig ismét kiváló házigazdának bizonyullt.

Kiemelt képünkön: Gadó András (jobbról) és Dávid János

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában