Ökölvívás

2021.10.01. 07:00

Hámori visszatért, tornát nyert

Hosszú kihagyás után tornagyőzelemmel tért vissza a nemzetközi porondra Hámori Ádám, a kőszegi Fitt-Box Ökölvívó Egyesület bunyósa.

Tóth Gábor

Fotó: VN/FBÖE

Hámori Ádám (86 kg) a felnőtt férfi-ökölvívóválogatottal Bosznia-Hercegovinában, Szarajevóban járt, ahol a Mustafa Nemzetközi Ökölvívó Emléktornán lépett ringbe – sérüléséből felépülve, közel tíz hónap kihagyás után. Az első körben egy koszovói riválist vert biztosan technikás bunyóval. Második mérkőzését gyorsan rövidre zárta, technikai KO-val győzött egy német versenyző ellen. Majd a döntőben egy lengyel öklözőt győzött le pontos és erős találataival. Teljesítményével nemcsak a dobogó legfelső fokára sikerült felállnia, hanem kiérdemelte a legtechnikásabb versenyzőnek járó különdíjat is.

A szarajevói nemzetközi torna remek felkészülési lehetőség volt a közelgő felnőtt férfi-ökölvívóvilágbajnokság előtt – az erőpróbának október végén Szerbia ad otthont.

Kiemelt képünkön: Hámori Ádám (jobbról a második) és a szakmai stáb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában