asztalitenisz

2021.10.05. 17:55

Idegenben nyert rangadót a Cell

Az NB I.-es asztalitenisz-bajnokság 4. fordulójában a Celldömölki VSE II. idegenben győzött.

Pum András

Kriston Dániel

Fotó: Unger Tamás

Tatai AC I.–Celldömölki VSE-Swietelsky Jufa Hotels II. 5-9. – Tata, NB I-es asztalitenisz-mérkőzés.

Páros. Béres, Bak–Iván B., Kriston 2:3, Adamik, Sipos-Virág, Nyírő 3:2 (1-1). Egyéni, 1. forduló: Béres– Nyírő 3:0, Bak–Iván B. 1:3,

Adamik–Kriston 0:3, Sipos–Baranyai 1:3 (2-4). 2. forduló: Béres–Iván B. 3:2, Bak– Kriston 0:3, Adamik– Baranyai 0:3, Sipos–Nyírő 3:1 (4-6). 3. forduló: Béres–Kriston 2:3, Bak–Baranyai 3:0, Adamik–Nyírő 0:3, Sipos– Iván B. 2:3 (5-9).

Kriston Dániel
Fotó: Unger Tamás

A csoport rangadóján az esélyesebb celldömölki páros veszített, a papíron kevésbé esélyes Iván Bertold–Kriston Dániel duó viszont győzött. Majd az első egyéni fordulóban a két celldömölki fiatal, Baranyai Domonkos és Iván Bertold bravúrgyőzelmet aratott, Kriston is simán nyert, egyedül a sérülten játszó Nyírő maradt alul.

A vasiak 4-2-re vezettek. Aztán a második fordulóban Kriston és Baranyai is nyerni tudott, így az utolsó forduló előtt 6-4 volt a vendégeknek. A két első számú játékos, Sipos és Kriston nagy mecscset játszott, a celldömölki játékos nyert 3-2-re. Baranyai kikapott Baktól, de ekkor már 7-5-re vezettek a celldömölkiek. Mivel Nyírő és Iván is diadalmaskodott, a vasiak 9-5-re győztek. A Celldömölk Kriston Dániel vezérletével és két fiatalja jó játékával húzta be a rangadót.

Győzött: Béres 2, Bak 1, Sipos 1, Adamik–Sipos, illetve Kriston 3, Iván B. 2, Baranyai 2, Nyírő 1, Iván B.– Kriston.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában