Elkezdődik a szezon

2021.10.02. 05:00

Pályára lépnek a röplabdások

Hétvégén megkezdi a 2021/2022-es NB II.-e röplabda-bajnokságot a Szombathelyi Egyetemi SE női és férfi, valamint egy héttel később a Haladás VSE/Sportiskola női csapata is.

Sütő Dániel

A Szombathelyi Egyetemi SE (SZoESE) férfi röplabdacsapatának keretét Hérincs Gábor, Nagy Róbert, Simon Dávid és Takács Kevin, valamint három U17-es játékos erősíti az új szezonban. A csalódást keltő tavalyi szezonban utolsó helyen zárták a bajnokságot, de idén az első háromban szeretnének végezni.

A SZoESE női NB II.-es csapatához U19-es fiatalok, valamint más csapattól érkezők is csatlakoztak, ám őket még nem igazolták le, így a nevük nem publikus. A cél: minél több játéklehetőséget adni a fiataloknak, és becsülettel helytállni a bajnokságban.

Továbbra is fiatalokkal dolgozik az előző szezonban második helyen végző Haladás VSE/Sportiskola. A tavalyi keret együtt maradt, amelyhez a sportiskolától csatlakoztak még fiatalok. Sajben Lara azonban tanulmányai miatt nem tudja folytatni a röplabdázást. A cél a tavalyi szezonhoz hasonlóan a felsőházi rájátszás kivívása.

A SZoESE csapatai közül a férfiak szombaton Pécsen, a lányok vasárnap Balatonfüreden kezdik az új idényt, a Haladás VSE/SI pedig október 10-én játssza első meccsét Székesfehérváron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában