Kispálya

2021.12.26. 13:55

Hétfőn rajtol a 35. Szilveszter Kupa

Hétfőtől csütörtökig a Haladás Sportkomplexum ad otthont a 35. Concordia Üzemanyagkutak-Szilveszter Kupa kispályás labdarúgótornának.

Tóth Gábor

Fotó: © Unger Tamás

Az év utolsó, jelentős megyei futballeseménye 36 együttes részvételével rajtol el: nyolc öregfiúkcsapat nevezett, a női mezőnyt hét együttes alkotja, míg a nyílt mezőnyben 21 gárda teszi próbára a tudását.

 

Az öregfiúknál a címvédő Trió Egerszeg az idén nem nevezett. A nők is új bajnokot avatnak majd, hiszen a legutóbbi győztes, az osztrák FC Monarchia sem jön Szombathelyre. A nyílt mezőnyben viszont idén is pályára lép a címvédő FC Buntstift és a második Futer Tüzifa.

 

Menetrend, hétfő, 10.00: nyílt mezőny C csoport (Csikó Csárda, Jokers FC, Petrovics Apartmanház, Gold Diggers, Ostrom Gumiszervíz). 14.40: öregfiúk, A (Május 1. Étterem, Falcold, Tordica Lendava, Hotel Textil Service Old Boys) és B (Don Pepito, Kiswire Szentgotthárd, Komárom, Lakoma Étterem) csoport.

 

Kedd, 8.00: női mezőny (Másnaposok, Csepreg SE, PELC Nyárád, Gersekarát, ELIT-TA, Bagolyvár Pizzéria Celldömölk, Rába­paty). 16.45: nyílt mezőny A csoport (Babzsák Boys, Future Stars, Domus Team, Csepreg SE, FC Buntstift).

Forrás: Unger Tamás

Szerda, 8.50: nyílt mezőny B csoport (El Dorado-Neo Sport, Novoker-Trejdre, Intersport Szombathely-Pepe Team, LK Bulls, Futer Tűzifa).  13.00: nyílt mezőny D csoport  (Atlantisz Sé SE, Mango, Colonia FC, M-Flex, Brazil FC, Fociszak FC-Martini Car Autókereskedés).

 

Csütörtökön 8 órakor kezdődik a program. A női döntőt 15.55-kor, az öregfiúk fináléját 16.55-kor, míg a nyílt mezőny döntőjét 18.05-kor rendezik.

 

Az öregfiúknál a Don Pepito (Táncsics András, Horváth Róbert, Németh Zoltán, Németh Szabolcs, Koronczai Roland, Sipos Norbert, Kaj András, Bánfalvi Zsolt) a bajnoki címre tör. De a Falcold (Jáger Sándor, Petrovics János, Lengyel Miklós, Catomió János, Subicz Gábor, Steiner Zsolt), és a Május 1. Étterem (Tóth Péter, Halmosi Péter, Neczpál Gábor, Rajos Attila) is igen erős. A nyílt mezőnyben a Buntstif (Kozmor Ákos, Lévai Gergő, Imre János, Halmos Máté) ismét az aranyért indul harcba. A Futer Tűzifa (Manganelli Zsolt, Manganelli Attila, Hanzl Máté, Skriba Máté), az M-Flex (Kiss Bence, Doktorics Áron, Gugcsó Benjámin), és a Petrovics Apartmanház (Petrovics János, Sándor Tamás, Németh Gergő) tűnik a nagy kihívónak. De itt van a mezőnyben az egerszegi Csarnok Kupát megnyerő Novoker-Trejde is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában