Jubileum

2021.12.20. 19:02

Kötélugró karácsony a porondon - A színházban zárult a szombathelyi klub programsorozata

A fennállásának 25. évfordulóját ünneplő szombathelyi Kötélugró Klub fergeteges előadással zárta jubileumi programsorozatát a Weöres Sándor Színházban.

Sütő Dániel

Osztatlan sikert aratott a közönség körében az előadás

Forrás: WSSZ/Mészáros Zsolt

Karácsony a porondon című előadásával tette fel a koronát a szombathelyi Kötélugró Klub idei jubileumi programsorozatára. A Füle Magdolna által megálmodott ünnepi műsorban fellépett a Weöres Sándor Színház igazgatója, Szabó Tibor mellett Tóth Dániel énekes, valamint a Ninja Warriorból ismert Buti Gordon és édesanyja, Szabó Viktória, illetve természetesen ott volt a színpadon a Kötélugró Klub apraja-nagyja hatalmas sikert aratva a telt házas közönség körében. 

 

– Úgy érzem, sikeres 25 év áll mögöttünk – összegzett Bánhegyi Attila, a Kötélugró Klub Szombathely klubelnöke. – Hiányérzetem csak amiatt van, hogy most nem lehettek ott a színpadon a lányaim a járvány miatt. Miattuk egy kicsit át is variáltuk a műsort. Ami az elmúlt negyedszázadot illeti, sok világ- és Európa-bajnoki címet szereztünk, számos helyen megfordultunk. A műsorban szereplő manóink jelenleg az ország legjobb kötélugrói. A Covid-járvány miatt ki kellett hagyniuk az elmúlt időszakban több világversenyt is, de reméljük, hogy mielőbb visszatér minden a régi kerékvágásba, és nekik is lesz lehetőségük meghódítani a világot – bizakodott Bánhegyi Attila.

 

 Hozzátette: az előadás sikerén felbuzdulva a színház azt tervezi, hogy ettől kezdve minden év adventjében igyekszik előrukkolni hasonló előadással. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában