A legjobb csapatok folytathatják

2021.12.30. 08:00

Szilveszter Kupa: a helyosztókkal zárul a hagyományos kispályás labdarúgótorna - fotók

A helyosztókkal ér véget ma délután, este a 35. Concordia Üzemanyagkutak-Szilveszter Kupa kispályás labdarúgotorna.

Tóth Gábor

Fotó: © Cseh Gábor

A hagyományos, népszerű erőpróba hétfőn kezdődött – a Haladás Sportkomplexum remek házigazdának bizonyult. Hétfőn az amatőr C csoport meccselt, a Petrovics Apartmanház kiemelkedett a mezőnyből, veretlenül zárt az élen. 

 

Amatőr C csoport: 1. Petrovics Apartmanház 12 pont, 2. Csikó Csárda 9, 3. Gold Diggers 4, 4. jokers FC 4, 5. Ostrom Gumiszerviz – az első két helyezett továbbjutott. Majd az öregfiúk léptek pályára. Az A csoportban a végső győzelemre is esélyes Május 1. Étterem biztosan nyert, mögötte viszont nagyot csatáztak a csapatok a még továbbjutást érő második helyért. A B csoportban a Lakoma Étterem meglepte a mezőnyt, többek között az aranyéremért harcba induló Don Pepito gárdáját is maga mögé utasította. Öregfiúk A csoport: 1. Május 1. Étterem 9 pont, 2. Falcold 3, 3. Torcida Lendava 3, 4. Hotel Textil Service – az első két helyezett továbbjutott. B csoport: Lakoma Étterem 7 pont, 2. Don Pepito 6, 3. Kiswire Szentgotthárd 4, 4. Komárom 0 – az első két helyezett továbbjutott.

 

 Kedden a női mezőny nyitotta a napot. Az egerszegi és ajkai játékosokra építő ELITTA gárdája könnyedén zárt a csoport élén. Női mezőny: 1. ELIT-TA 18 pont, 2. Csepregi SE 13, 3. Bagolyvár Pizzéria Celldömölk 13, 4. PELC Nyárád 9, 5. Másnaposok 9, 6. Rábapaty 3, 7. Gersekarát 0 – az első négy helyezett továbbjutott. A keddi napot az amatőr A csoport küzdelmei zárták. Pályára lépett a címvédő FC Buntstift is. Amely esélyeshez méltóan megnyerte a csoportját – igaz, nem veretlenül, ikszelt (3-3) a Babzsák Boys gárdájával. A Babzsák azonban e bravúros eredmény ellenére is kiesett. Remekül futballozott, ontotta a gólokat, így a folytatásban oda kell figyelni a Future Stars együttesére is. A Buntstift–Future csata 2-1- es eredménnyel ért véget. A csoport: 1. FC Buntstift 10 pont, 2. Future Stars 9, 3. Babzsák Boys 7, 4. Csepreg SE 3, 5. Domus Team 0 – az első két helyezett továbbjutott.

 

 Szerdán az amatőr B, majd a D csoport mérkőzésivel zárultak a csoportküzdelmek. A B csoportban a legutóbbi tornát ezüstéremmel záró Futer Tűzifa nagy küzdelemben csikarta ki a csoportelsőséget – kétszer nyert, kétszer ikszelt. Némi meglepetésre a jó nevekből álló Intersport Szombathely-Pepe Team kiesett. A D csoportban az M-Flex mind az öt meccsét megnyerte. A második helyért nagyot csatázott a Colonia és a Mango – a versenyfutást a Colonia nyerte. B csoport: 1. Futer Tűzifa 8 pont, 2. El Dorado-Neo Sport 7, 3. Intersport Szombathely-Pepe Team 7, 4. LK Bulls 3, 5. Novoker-Trejdre 0 – az első két helyezett továbbjutott. D csoport: 1. M-Flex 15 pont, 2. Colonia FC 10, 3. Mango 10, 4. Fociszak FC-Martini Autókereskedés 6, Atlantisz Sé SE 3, Brazil FC 0 – az első két helyezett továbbjutott. 

 

Ma, csütörtökön a helyosztókkal zárul a Szilveszter Kupa. Az utolsó játéknapot nyolc órakor a nyílt amatőr mezőny kezdi a középszakasszal (E csoport: Buntstift, Futer, Csikó Csárda, Colonia; F csoport: Petrovics, Future Stars, El Dorado, M-Flex). Majd 13 órától a nők, 13.50- től az öregfiúk is becsatlakoznak. A női döntőt 15.55-kor, az öregfiúk fináléját 16.55-kor rendezik, a tornát az amatőrök döntője zárja, a meccs 18.05- kor kezdődik. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában