Kosárlabda

2022.01.24. 19:18

Egy pont híján hússzal verte a Kéri-alakulat a Celldömölköt a vasi derbin

Az NB II.-es férfi-kosárlabdabajnokság 13. fordulójában egy pont híján hússzal verte a SZoESE a Celldömölköt a vasi rangadón.

Sütő Dániel

Kiss Mihály nagyot küzdött az egykori élvonalbeli játékossal, Grebenár Péterrel

Fotó: Unger Tamás

Szombathelyi Egyetemi SE– CVSE Vulkán Fürdő 78-59 (14-11, 23-19, 18-15, 23-14). Szombathely, Egyetemi Sportcsarnok, NB II.-es kosárlabda-mérkőzés, vezette: Hernicz B., Rokob K. 

SZoESE: Kiss 18/3, Gundinger 4, Mészáros 12/6, Vicze 14/6, Baruta 18/3, Schveighoffer 2, Gombkötő 6/6, Frisnyák 4. Edző: Kéri Péter. 

CVSE: Tömböly 10/6, Nagy 14/3, Rozmán 4, Orbán 10, Grebenár 15, Kovács Bá. –, Kovács Ba. –, Horváth 4, Ruppert 2. Edző: Grebenár Péter. 

 

Kedvezőtlen előjelekkel várta a vasi rangadót a CVSE, mivel nem számíthatott egyik kulcsjátékosára, Szabó Bencére, Tömböly Dávid pedig félig sérülten vállalta a játékot. A találkozó egészét uraló SZoESE végig magabiztosan irányította a derbit, a celldömölkiek pedig csak futottak az eredmény után. A házigazda szervezett védekezésével nem tudott mit kezdeni a vendég alakulat, így a szombathelyiek fölényes győzelmet arattak. 

 

Kéri Péter: A CVSE-hez hasonlóan rosszul kezdtük a meccset, voltaképpen csak az utolsó negyedben egy ritmusváltással sikerült megnyernünk a rangadót. 

 

Grebenár Péter: Jobb volt ma a Szombathely, a védekezésbeli különbség döntött. Az első negyedet követően csak a nyomukban jártunk. Legközelebb Dombóvárra utazunk, ahol nyernünk kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában