Futsal

2022.01.20. 07:00

Koronavírus-fertőzések miatt komoly létszámgondokkal küzd a Haladás

Tóth Gábor

20211126 Haladás - DEAC futsal NB1-es mérkőzés, Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

Múlt héten csütörtökön a zöld-fehér csapat hét játékosa és a szakmai stáb három tagja szolgáltatott pozitív koronavírus-tesztet. Aznap este Újpesten játszott bajnokit a HVSE, felforgatott, megfiatalított kerettel kapott ki 3-2-re. Vasárnapra sem változott a helyzet, a megtizedelt Haladás a Kecskemétet fogadta, és maradt alul 3-1 arányban. A szombathelyi csapat egyébként mind a két meccset szerette volna elhalasztani. Vasárnap (20.00) pedig a nagy rivális Beretytyóújfalut fogadja a Haladás. 

 

– Szerencsére a játékosaink tünetmentesek – tudtuk meg Pálmay Tamás futsalszakágvezetőtől. – Jó hír, hogy vasárnapra talán Henrique, Gerencsér és Szalmás visszatérhet közénk. Egyébként elégedettek vagyunk a fiatalok teljesítményével, mindkét meccsen helytálltak, küzdöttek. A tabella élén állunk, meg kell őriznünk ezt a pozíciót – már csak két meccs van hátra az alapszakaszból.

 

 Január 31-én a TFSE fogad minket, ha addig szerencsétlenül alakulnak számunkra az eredmények, akkor ott kell mindenképpen nyernünk az elsőség megőrzéséhez! Utána pedig reméljük, hogy a rájátszásig mindenki visszatérhet a pályára. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában