Kispályás foci

2022.01.08. 21:37

Tutto Bene Scarpe: 12 csapat maradt versenyben a büki teremlabdarúgó-tornán

Szombaton és vasárnap rendezik a 8. Tutto Bene Scarpe országos teremlabdarúgó-tornát a büki sportcsarnokban.

Tóth Gábor

Forrás: VN-archív

Fotó: © Cseh Gábor

Idén 16 gárda alkotja a pénzdíjas torna mezőnyét. Érkeztek résztvevők Tapolcáról, Győrből, Keszthelyről és Ajkáról is. A 35. Szilveszter-kupán sikeresen szereplő csapatok közül a győztes M-Flex több játékosa a Tutto Bene Scarpe-Black Jack FC színeiben lép pályára. De ott van a tornán például a Szombathelyen bronzérmet begyűjtő Petrovics Apartmanház is.

 

Szombaton lejátszották a csoportmeccseket a csapatok, minden négyesből a legjobb három gárda jutott tovább – 12 csapat maradt versenyben. A Divodent – egyedüliként a mezőnyben – mind a három meccsét megnyerte, de a Cső Lavina és a Tutto Bene Scarpe-Black Jack, valamint a Cemix is veretlenül tudta le a csoportkört – utóbbi két gárda riválisa volt egymásnak a csoportban, 1-1-re végződött a csatájuk.

 

A csoport, végeredmény: 1. Divodent 9 pont, 2. Mango 3, 3. FocIszak 3, 4. Jugend 3.

B csoport: 1. Petrovics Apartmanház 6 pont, 3. Vektorbau Invest 5, 3. Budai Bádog 4, 4. Casablanca IMO 1.

C csoport: 1. Cső Lavina 7 pont, 2. Lap Land 5, 3. Gépágyú 4, 4. Cuba Libre 0.

D csoport: 1. Tutto Bene Scarpe-Black Jack 7 pont, 2. Cemix 7, 3. Nonszponzor 3, 4. Colonia 0.

 

Szombaton este sorsoltak a szervezők, és kialakult a középszakasz csoportbeosztása. Minden hármasból két csapat, összesen nyolc gárda jut tovább - a negyeddöntőktől pedig már egyenes kieséssel folytatódik a torna.

 

A középszakasz csoportbeosztása, I. csoport: Divodent, Vektorbau Invest, Nonszponzor. II. csoport: Petrovics, Mangó, Gépágyú. III. csoport: Cső Lavina, Cemix, FocIszak. IV. csoport: Tutto Bene, Lap Land, Budai Bádog.

 

Vasárnap 10 órakor kezdődnek a középszakasz csoportmeccsei, az első negyeddöntős összecsapást 14.50-kor rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában