Fedett pálya

2022.03.03. 23:18

Egyéniben bronz, párosban arany - Jól teljesített a kőszegiek teniszezője az országos bajnokságon

Nagyszerűen szerepelt a fedett pályás országos teniszbajnokságon a Kőszegi SE szuperligás csapatának a játékosa, Bartakovics Marcell: egyéniben bronz-, párosban aranyérmet szerzett.

Tóth Gábor

Bartakovics Marcell nagyot teniszezett

Forrás: VN-archív

Fotó: © Szendi Péter

Egyéniben 32-es tábla kezdte a küzdelmeket – rendeztek selejtezőket is. A kőszegiek 24 éves kiválósága első kiemeltként egyből a főtáblán kapott helyet. Két budapesti és egy fehérgyarmati ellenfelet legyőzve jutott be az elődöntőbe, ahol a Vasas versenyzője, Boros Attila várt rá. Az összecsapást 6:4, 6:2-re a később a bajnoki címet is begyűjtő Boros nyerte – Bartakovics értékes bronzéremmel vigasztalódott. 

 

A Kőszegi SE másik teniszezője, Szappanos Márton is ott volt a fedett pályás országos bajnokságon. Jól kezdett, azonban sérülés miatt fel kellett adnia a mérkőzését. Párosban Cseresznyés Máté (MTK) oldalán nevezett Bartakovics – szintén 32-es tábla kezdte a küzdelmeket. A budapesti–kőszegi duó remek formában menetelt a döntőig. Ahol szintén ellenállhatatlan teniszt bemutatva 6:4, 6:1 arányban diadalmaskodott a Kincses Kolos–Kincses Kristóf (MTK) kettős ellen. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában