Női labdarúgás

2022.03.26. 12:00

Felcsúti vendégek - A Haladás-Viktória a Puskás Akadémiát fogadja

A női labdarúgó NB I. 14. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Sportkomplexumban a Haladás-Viktória FC a Puskás Akadémiát fogadja.

Pum András

A román válogatott Herczeg Andrea a DVTK elleni Magyar Kupa-meccsen gólt szerzett

Forrás: Unger Tamás

 A szombathelyiek a tavaszi rajton idegenben 1-1-es döntetlent játszottak a Soroksárral, míg a Puskás Akadémia Felcsúton 2-2-re végzett az ETO FC Győrrel. A vasiak 16 ponttal a negyedik, a felcsútiak 13 egységgel a hatodik helyen állnak – fontos mérkőzés előtt áll tehát Székely Tibor alakulata. A szombati vendégek ugyan újoncok az első osztályban, de három győzelem, négy döntetlen és hat vereség a mérlegük. 

 

A Puskás Akadémiában olyan kiváló játékosok futballoznak, mint Krascsenics Petra, Diószegi Fanni, Szemán-Tóth Barbara, Mayer Petra. Legeredményesebb játékosuk a hatgólos Krascsenics Petra. – Nagyon jó csapatot fogadunk, amely újonc ugyan, mégis komoly játékerőt képvisel – mondta Székely Tibor, a vasiak vezetőedzője. 

 

– Úgy érzem, a Puskás Akadémia feljutásával emelkedett az első osztály színvonala is. Az előző fordulóban már 2-0-ra vezettek a felcsútiak az ETO ellen, a győriek a 95. percben, egy tizenegyessel tudtak kiegyenlíteni. Nagyon nehéz, de jó mérkőzésre számítok, ősszel kikaptunk tőlük, most szeretnénk visszavágni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában