Beharangozó

2022.03.18. 20:21

Megkezdi tavaszi szereplését a Haladás-Viktória: Soroksárra utaznak

A női labdarúgó NB I. tavaszi rajtján szombaton 11 órai kezdettel a Haladás-Viktória FC a Soroksár SC vendége lesz.

Pum András

Kovács Virág jól futballozott a DVTK ellen

Forrás: Unger Tamás

Szép Magyar Kupa-győzelemmel hangolt a Haladás-Viktória a soroksári bajnokira. A zöld-fehérek szerdán 4-0-ra kiütötték a Diósgyőrt, így bejutottak az elődöntőbe, ahol március 30-án 17 órakor éppen az NB II.-es Kazincbarcika vendégeként 8-0-ra nyerő Soroksárt fogadják. A másik ágon Győr–FTC összecsapást rendeznek. 

 

Visszatérve a bajnokira: a vasiak 12 forduló után 15 ponttal a negyedik helyen állnak, míg az újonc soroksáriak öt egységgel az utolsó, nyolcadik helyet foglalják el. A Fradi fiókcsapatánál télen egyébként a korábbi ferencvárosi balszélsőt, Dukon Bélát nevezték ki edzőnek. A két csapat őszi bajnokiját a vasiak 3-1-re megnyerték. 

 

– A kupagyőzelem lendületet adott a csapatnak, de helyén kezeljük a sikert – ráadásul szombaton már egy másik sorozatban, a bajnokságban kell bizonyítanunk – mondta Székely Tibor, a Haladás-Viktória edzője. – A soroksáriaktól télen többen is távoztak, néhányan viszont érkeztek, új szerkezetben futballoznak. Fiatal, motivált együttes, nem lesz egyszerű dolgunk, de győzni akarunk. Horti, Balogh és Nagy nem játszhat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában