Ökölvívás

2022.04.26. 16:00

Erdei Zsolt volt a vendég, kőkemény edzést tartott az Agrobio Classic Kick-Box és Box Club sportolóinak

Az egykori félnehézsúlyú és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnok, a Magyar Ökölvívó-szakszövetség korábbi elnöke, Erdei Zsolt volt a vendége az Agrobio Classic Kick-box és Box Clubnak.

Sütő Dániel

Erdei Zsolt a népes Agrobio-csapattal

Forrás: VN/Agrobio Classic

Kovács Gábor kick-box edző meghívására Szombathelyre látogatott Erdei Zsolt ökölvívóbajnok, akit Magyarországon nem kell bemutatni senkinek, hiszen mindenki tisztában van elért sikereivel, eredményeivel. Az egykori félnehézsúlyú és cirkálósúlyú profi ökölvívó-világbajnok, a Magyar Ökölvívó-szakszövetség korábbi elnöke, „Madár”, azaz Erdei Zsolt a szombathelyi Agrobio Classic Kick-Box és Box Club sportolóinak tartott egy kőkemény, nagyon hasznos bokszedzést. A 2006-ban alakult klub sportolói eddig kick-box versenyeken mérettették meg magukat, ahonnan érmekkel, kupákkal, világbajnoki győzelmekkel térhettek haza. A pandémia miatt a kick-box versenyek elmaradtak. 

Ezt az időszakot kihasználva Mayer Gábor klubelnök és vezetőedző elvégezte a bokszedzőképzést. Sportolóink a jövőben bokszversenyeken is szeretnének bemutatkozni. Ennek apropóján hívták meg Erdei Zsoltot, hogy segítse tudásával, tapasztalatával a szombathelyi sportolókat. Az edzés nagyon jó hangulatban telt, sokat tanulhattak a sportolók. Madár – ahogyan azt már megszokhattuk tőle – nagyon barátságos, kedves, őszinte volt mindenkivel. Hatalmas szakmai tudása, tapasztalata mindenkit magával ragadott. Az edzés végén még egy baráti beszélgetés is belefért az idejébe. Az Agrobio Classic Kick-box és Box Club tagjai azt remélik, hogy idén újra találkozhatnak a bokszlegendával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában