Labdarúgás

2022.04.21. 08:58

Győzött az U18 a bolgárok ellen - A válogatott kezdőjében ott volt Kállai Zalán és Horváth Hunor

Az U18-as magyar labdarúgó-válogatott Yaakobishvili Antal duplájával legyőzte a bolgár korosztályos csapatot felkészülési mérkőzésen.

VN

Kállai Zalán a válogatott erőssége volt

Forrás: VN/MLSZ

Fotó:

Az őszi Eb-selejtezőire készülő, Telkiben edzőtáborozó U18-as labdarúgó-válogatott a bolgárok ellen játszott felkészülési mérkőzést. Oross Márton szövetségi edző két Illés Akadémia-nevelést, Kállai Zalánt és Horváth Hunort is meghívott a válogatottba, ahol rögtön a kezdőben kaptak szerepet a szombathelyiek. A találkozót a bolgárok kezdték jobban, mégis a magyar csapat jutott vezetéshez. A 27. percben Kállai Zalán közeli lövése még nem volt pontos, de a kipattanót Yaakobishvili Antal a hálóba passzolta (1-0). 

Két perccel később ismét Yaakobishvili volt eredményes, ezúttal fejjel (2-0). A bolgárok a 38. percben fejes góllal szépítettek (2-1). A második félidő kiegyenlített játékot hozott, újabb gól nem született. – Örülök, hogy sikerült megnyernünk a mérkőzést – nyilatkozta Oross Márton. – Láttam biztató jeleket, lassan lépegetünk előre, bízom benne, hogy csütörtökön még egy szintet sikerül előrelépnünk. Csütörtökön 11 órakor Telkiben ismét megküzd egymással a két csapat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában