Röplabda

2022.05.10. 18:19

Az óvodásoké volt az Arena Savaria

Osztatlan sikert aratott az Ovi-Röpi Kupa, amelynek az Arena Savaria adott otthont.

Sütő Dániel

Mindenki úgy ügyeskedett a labdával, ahogy csak tudott

Forrás: VN/SZoSI

Óvodás gyerekek töltötték meg az aréna küzdőterét az Ovi-Röpi Kupán, amelyre 18 óvodából 318 gyermeket és 53 pedagógust regisztráltak. A szervezők tájékoztatása szerint az óriási részvétel minden várakozást felülmúlt. Az eseményt egyébként a Magyar Röplabdaszövetség, az Ovi Sport Közhasznú Alapítvány és a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. szervezte. 

A szombathelyi torna az országos versenysorozat ötödik állomása volt, ez a rendezvény mozgatta meg a legtöbb gyereket eddig a békéscsabai, nyíregyházi, kaposvári és balatonfüredi állomásokat követően. A megjelent óvodai csoportok közül Ják első alkalommal szerepelt a kupán, Sopronhorpács pedig már rutinos résztvevőnek számít. Sok-sok ajándékkal vártak mindenkit a szervezők. A szövetség és az alapítvány jóvoltából minden gyermek kapott érmet, hátizsákot, kulacsot, pólót, kifestőt és színes ceruzát. A házigazdák pedig a kicsik tízóraijáról gondoskodtak. 

– Célunk a játékos örömszerzés volt – nyilatkozta Bedőcs Gergely, a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola röplabdaszakosztályának vezetője. – Kilenc pályán zajlott a játék. A mérkőzések mellett kilenc állomásból álló készség- és képességfejlesztő feladatokat is kipróbálhattak az ovisok. Ezen a napon mindenki győztes volt, bízunk benne, hogy legközelebb is elfogadják meghívásunkat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában