Futás

2022.05.16. 10:00

Értékes helyek a Szombathelyi Sportiskola futóitól

Az aranyjelvényes szintet teljesítve második helyen ért célba a SZoSI 4x300 méteres fiú váltója a Váltófutó Magyar Bajnokságon.

SD

Fotó: SZoSI

Az aranyjelvényes szintet teljesítve második helyen ért célba a SZoSI 4x300 méteres fiú váltója a Váltófutó Magyar Bajnokságon. 


Kecskeméten rendezték a Váltófutó Magyar Bajnokságot. Nagy reményekkel indultak a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Horváth Loretta, Barcza Bence, Kamarás Ákos és Lengyák György edzette atlétái a versenyre, de sajnos nem sikerült a titkon várt eredmény. A leány 4x300-as váltót az élre várták a szakvezetők, de egy sajnálatos betegség miatt csak a negyedik helyet sikerült megszerezni, illetve éremesélyes volt a 4x100 m-es váltó is, de az említett megbetegedés miatt el sem tudott indulni. Az Szabó Tamarával, Fábián Borókával, Flasch Violával, Bokor Sárával felálló U14-es 4x600 méteres váltó 10. lett, a Sákovics Janka, Megyes Dorina, Horváth Anna, Pápai Nerina összetételű U16-os váltó 2:56.87-es eredménnyel aranyjelvényes szintet teljesítetve negyedik helyen ért célba, míg a Benke Viktor, Béry Bálint, Németh Flórián, Standi Bence alkotta négyes 2:34.50-es időeredménnyel második helyen zárt.


– Összességében odatették magukat a gyerekek – értékelt Barcza Bence edző. – A fiúk 4x100-as váltója miatt lehet hiányérzetünk, hogy nem kerültek döntőbe, viszont a negyedik és második hely elérésére nagyon büszkék vagyunk. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában