Pihenő

2022.06.17. 13:00

Bosnjak: hegyen, völgyön át - A Haladás rutinos védője odahaza töltődött fel

A Szombathelyi Haladás egyszeres válogatott védője, Bosnjak Predrag odahaza, a Vajdaságban töltődött fel nyári pihenője alatt.

Pum András

Bosnjak Predrag

Fotó: Unger Tamás

A zöld-fehérek szerb-magyar védője, Bosnjak Predrag a Vajdaságban, családjával töltötte a nyári szabadságát. Volt is mit kipihennie a 36 éves bal oldali védőnek, a futballista a 38 bajnokiból 34-en kezdőként szerepelt a Haladásban. – Ahogy a nálam okosabbak is mondták, nyáron 10-14 nap teljes leállás kell a szervezetnek, nos ez összejött – mondta Bosnjak. 

– Persze nem tudtam nyugodtan maradni, már csak azért sem, mert két gyerek után állandóan menni kell – nincs megállás. Odahaza, Palicson töltöttük a nyári pihenőt, mivel fiamnak, Oginak még tart a suli, így tengerparti nyaralásban, hosszabb utazásban nem gondolkodtunk. Sokat sétáltunk a Palicsi-tónál, aztán kihasználtuk a medencénket is, nagyokat fürödtünk. De van a hegyek között – sőt, majdnem a tetején – vadregényes, gyönyörű helyen egy házrészünk, ott több napot is eltöltöttünk. Mellette található egy 20-50 méter mély tó is, amelynek partján nagyokat kirándultunk. Jó levegőn voltunk, grilleztünk, együtt volt a család – sikerült teljesen kikapcsolódnunk. A napokban pedig már elkezdtem a klubtól kapott egyéni edzésterv alapján a mozgást – bár, hogy őszinte legyek, előtte kocogtam, bicikliztem is. Már tíz éve így csinálom, ezúttal sem tértem el a bevett szokásomtól. Szóval jól telt a pihenő, jó volt, elég volt, bár nyilván senki sem bánja ilyenkor, ha még van egy hetünk, de tudjuk, hogy el kell kezdeni az edzéseket ahhoz, hogy a bajnokikon jó erőben legyünk. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában