Kosárlabda

2022.06.30. 09:24

Falco: Keller Ákos továbbra is marad a bajnoki címvédő kosárlabdacsapatánál

Keller Ákos a Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely bajnoki címvédő kosárlabdacsapatánál folytatja pályafutását.

Tóth Gábor

Forrás: falcokc.com

Hivatalos honlapján jelentette be a Falco KC, hogy sikerül megegyezni Keller Ákossal a szerződés hosszabbításról  - a rutinos center további két évre kötelezte el magát Szombathelyen. A 33 éves játékos kulcsszereplője a Falcónak, a tavalyi és az idei bajnoki címben is fontos szerepet vállalt. Keller a mögöttünk hagyott szezonban az Falco összes (!) mérkőzésén pályára lépett: 60 meccsen  24,2 perc alatt 9,2 pontot és 5,2 lepattanót átlagolt. A Bajnokok Ligájában is letette a névjegyét, a 12. legjobb lepattanózó lett, az európai kupasorozatban meccsenként kereken 6 lepattanót szerzett.
- Könnyen meghoztam a döntést, mert jól érzem magam Szombathelyen, a meccseken jó a hangulat, és tetszik – remélem így is marad –, hogy a csapat magyarokra épít. Ezt a két évet még szeretném komoly szinten végig kosárlabdázni, a Bajnokok Ligája-szereplés pedig külön kihívás számomra - összegzett Keller Ákos.

Érdekesség, hogy Keller Ákos az egyik legsikeresebb magyar kosárlabdázó: ötször nyert Magyar Kupát, hétszer pedig bajnoki címet.

A Falcónál jelenleg Keller mellett Perl Zoltán, Kovács Benedek és Sövegjártó Ábel rendelkezik élő szerződéssel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában