Kick-box

2022.06.15. 17:00

Neves vendéget fogadtak a szombathelyi kick-boxolók

A kétszeres WAKO kick-box profi világbajnok Rákóczi Renáta tartott edzést az Agrobio Classic Kick-box és Box Club bázisán.

Vas Népe

Rákóczi Reni az Agrobio lelkes kis csapatával

Forrás: VN/ACKBC

Illusztris sportembert látott vendégül a napokban a szombathelyi Agrobio Classic Kickbox és Box Club. Az egyesület meghívására érkezett a vasi megyeszékhelyre Rákóczi Renáta kétszeres WAKO kickbox profi világbajnok. Reni nagyon örült a klub meghívásának, örömmel tett eleget a szombathelyi felkérésnek. Ezúttal egy kisebb létszámú, de annál lelkesebb csapat várta Reni edzését a Zrínyi utcában. Nagyon sok hasznos technikát és gyakorlatot ismerhettek meg az érdeklődők az edzés során, amelynek végére mindenki alaposan elfáradt. A sportolók kiemelt figyelmet kaptak Renitől, aki mindenkinek segített, mindenkit támogatott. A gyerekeknek pluszmotivációt adott a közös munka, a találkozás. 

Az Agrobio Classic Kick-box és Box Club inkább a tatamis szabályrendszerekben indít versenyzőket. Reni a ringes szabályrendszerekben van otthon, így a résztvevőknek számos új taktikai elemet tudott mutatni. Az idén több híres, elismert sportolót hívott meg már Szombathelyre a klub. Ellátogatott az egyesülethez Erdei Zsolt ökölvívó, akihez hasonlóan Borics Ádám MMA harcos is tartott foglalkozást az Agrobio Classic Kick-box és Box Clubban immár második alkalommal. Ezzel próbál a sportegyesület pluszélményt és fejlődési lehetőséget biztosítani, valamint motivációt adni a szombathelyi küzdősportolóknak, hogy a sport valóban élmény legyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában