Teqball

2022.06.29. 13:00

Színvonalas csaták után hirdettek végeredményt a városi páros teqballbajnokságon

Remek csaták jellemezték a Tófürdőn megrendezett városi páros teqballbajnokságot – a tornát Biácsi Ferenc és Kovács Ádám kettőse nyerte meg.

Tóth Gábor

A torna legjobbjai a szervezőkkel

Forrás: VN/szabadidősport egyesület

A nyári strandsportsorozat következő állomásaként rendezték meg a városi páros teqballbajnokságot a HB Inter Trans Kupáért – a Sport és Ifjúsági Iroda támogatásával, Varga Jenő ötletgazda, fő szervező irányításával. A helyi versenyzők mellett zalai játékosok is neveztek az erőpróbára. A tornát körmérkőzéses formában bonyolították le, mindenki játszott mindenkivel, óriási keresztbe verések voltak – a két nyert játszmáig tartó mec - csek legtöbbje döntő játszmával fejeződött be. A bajnoki címet végül Biácsi Ferenc és Kovács Ádám kettőse gyűjtötte be. A második helyen Kormos Bence (Zalaegerszeg) és Nagy Barbara (Lovászi) végzett. A bronzérmes pozícióba két veterán, egyaránt 68 éves zalaegerszegi sportember, Boyér Sándor és Molnár Ferenc futott be, megelőzve a Kiss Csaba–Somfalvi Barna párost – utóbbi 12 évesen állt helyt a felnőttek mezőnyében. A legjobb 45 év feletti játékosnak Boyér Sándort választották, a legjobb játékosnak járó különdíjat megosztva kapta meg Biácsi Ferenc és Kovács Ádám, míg a legszebb pontért járó elismerést az ifjú Somfalvi Barna érdemelte ki. Szombaton 14 órától a már népszerű strandsportnap programjainak (egyéni teqball, asztalitenisz, vizes versenyek, szétrúgás) ad otthont a Tófürdő. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában