Sikerek

2022.06.10. 09:00

Vidéki bajnok a Delfin ificsapata

A Delfin SE ificsapata a vidék bajnoka lett az ifjúsági I. osztályú országos csapat és egyéni, valamint serdülő I. osztályú Budapest – vidék bajnokságon.

Vas Népe

A bajnok ifjúsági csapat

 A verseny első napja szenzációsra sikerült. A Barcsánics Viola, Maráczi Fruzsina, Németh Viola, Rajnai Regina alkotta Delfin SI SE-s ificsapat remek versenyzéssel vidéki bajnok lett, az országos versenyben a KSI mögött és Dunaújváros előtt a második helyen áll. Egyéni összetett eredményt is hirdettek, ahol Fruzsina bronzérmet szerzett, Regina ötödik, Németh Viola kilencedik, Barcsánics Viola pedig 11. lett. A vidéki serdülők között a Sportiskolából Kocsis Kora és Molnár Georgina közül Kora ugrásban és korláton szerzett ezüstje mellett összetettben ötödik lett, Georgina pedig mindenhol a középmezőnyben végzett.

 Az ifjúsági szerenkénti döntőkbe már csak a legjobb nyolc tornász került. A négy szombathelyi lány összesen kilenc finálés helyet szerzett, ami az utóbbi évek legjobb teljesítménye. A remek gyakorlatok sajnos vitatható pontszámokat kaptak. Ilyen körülmények között óriási siker Fruzsina ugráson elért ezüst-, Németh Viola korláton és Regina ugráson, valamint talajon szerzett bronzérme. 

– Jó volt szombathelyinek lenni ezen a megmérettetésen – összegzett Vizer Erzsébet szakmai vezető. – Összetartó csapatként versenyeztek tanítványaink egymásért és a jobb eredményért. A megpróbáltatásokat fiatal koruk ellenére emelt fővel viselték. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában