Lábtenisz

2022.07.14. 15:00

Folytatódott a páros lábteniszbajnokság - Öt fordulóból áll az idei pontvadászat, már a második alkalommal léptek pályára a csapatok

A 2. forduló – színvonalas – mérkőzéseivel folytatódott a 2022-es városi páros lábteniszbajnokság.

Tóth Gábor

A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség szervezésében a Városligeti sporttelep adott otthont a városi páros lábteniszbajnokság 2. fordulójának. Napos, de kissé szeles, kellemes idő fogadta a résztvevő csapatokat. Az első fordulóhoz képest több új csapat is nevezett – bővítve, színesítve így a mezőnyt. Kiélezett, színvonalas, szoros mérkőzéseket láthattak a szurkolók, a sportág kedvelői, sokszor csak a döntő játszmákban dőlt el az összecsapások sorsa. A 2. fordulót egyébként egy újonnan benevezett csapat, a Zöldek alakulata nyerte szorossá, érdekessé téve ezzel a bajnokságot. A nyitófordulóban diadalmaskodó OCRA kettősének ezúttal ezüstérmes pozícióban zárta a napot – de a rangsor élén álva várja a folytatást.

A 2. forduló végeredménye: 1. Zöldek (Várkony Győző-Jakab Attila), 2. OCRA (Paukovics László-Farkas Raymond), 3. Brigante (Váraljai Ádám-Zoufal Norbert), 4. Szedettvedett (Pusztai Szabolcs-Kiss Csaba).

A 2022-es városi páros lábteniszbajnokság öt fordulóból áll, az összesített ponttáblázat alapján hirdetnek végeredményt. Minden fordulóban az első öt helyezett kap pontot.

A további menetrend, 3. forduló: augusztus 7., vasárnap. 4. forduló: szeptember 3., szombat. 5. forduló: szeptember 24., szombat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában